AKM Keçiören Metrosu yürüyen bantları çalışmıyor

AKM Keçiören Metrosu yürüyen bantları çalışmıyor

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Keçiören metrosunda bulunan yürüyen bantların sürekli kapalı tutulması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Atatürk Kültür Merkezi ( AKM ) - Keçiören Metrosu'nda bulunan yürüyen bantların sürekli kapalı tutulması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Uzun süredir yapılan gözlemlemeleri değerlendiren vatandaşlar yürüyen parkurların çalıştırılmadığına tepki göstererek, yürüyen parkurların vatandaşa hizmet için yapıldığını bu yüzden kullanıma açılmasını istedi.

Süs olarak mı konuldu

Tepki gösteren bazı vatandaşlar 1 aydan uzun bir süredir Atatürk Kültür Merkezi-Keçiören metro hattını kullandıklarını fakat ne sabah nede akşam vakitlerinde yürüyen parkuru açık görmediklerini iddia etti. Özellikle iş giriş ve çıkış vakitlerinde oluşan yoğun kalabalığın olduğu zaman diliminde kullanıma açılmasını isteyen vatandaşlar, “Buraya bu süs olarak mı konuldu” diye tepki gösterdi.

bbb-001.jpg

Yaşlı ve engelli vatandaşlar zorlanıyor

Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların Keçiören metrosuna aktarma yaparken yürümekte zorluk çektiklerini belirterek yetkililerden bu konuda yardımcı olmalarını isteyen vatandaşlar, “Yaşlı vatandaşlarımız yürümekte zorluk çekiyorlar. Bu yürüyen bantların yapılmasındaki amaçta bu gibi sorunlara hizmet etmek. Birde engelli vatandaşlarımız var. Onlarda metrolar arasındaki aktarmada zorluk çekiyor. Uzun süredir biz kullanıma açık görmedik. Açmayacaklarsa komple kaldırsınlar insanlar rahat gidip-gelsin yer kaplamasın.” şeklinde yorumladılar.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.