Bülent Arınç'tan yeni parti ve Erdoğan açıklaması

Bülent Arınç'tan yeni parti ve Erdoğan açıklaması

Bülent Arınç, partideki küskünlerle ilgili "Yeniden bu parti çatışı altında birleşebiliriz" dedi ve AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda çağrıda bulunabileceğini söyledi. 

AK Parti kurucularından, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milli Gazete'nin haberine göre, Bülent Arınç, partideki küskünlerle ilgili "Yeniden bu parti çatışı altında birleşebiliriz. AK Parti’yi bugünkü gücünün 10 katına ulaştırırız" dedi ve AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda çağrıda bulunabileceğini söyledi. 

"Kim nereye giderse gitsin biz Ak Parti’liyiz. Yeniden bu parti çatışı altında birleşebiliriz" diyen Arınç, yeni parti iddiaları hakkında, "Ayrılıklar, küskünlükler olabilir. Bunun telafisi çok kolay" diye ekledi: "Erdoğan çağrı yapsın."

İSTENİRSE BİZ KOLLARI SIVARIZ

Bülent Arınç, şunları kaydetti:

"Ayrılıklar olur da. Çok idealist, çok samimi, çok hasbi şeylerdi bunlar. Ama işin doğasında varmış bu demek ki. Fransız İhtilali'nde bile ihtilalciler sonradan birbirlerini yediler. Veya bir başka partide, bir başka toplulukta. Zaman içerisinde değişimler olabiliyor. Bizde de arzu edilmeyen ayrılıklar, küskünlükler olabilir. Bunun telafisi çok kolay, yeter ki istensin. Biz eğer olursa kolları bir sıvarız ki, AK Parti’yi bugünkü gücünün 10 katına ulaştırırız." 

'KİM NEREYE GİDERSE GİTSİN BİZ BURADAYIZ'

Arınç, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan gibi adı geçen isimlerden farklı olduğunu söyleyerek, "Ben halk ile birlikteyim. Sizden sonra Balıkesir’den, Tatvan’dan arkadaşlar gelecek. Biz burada Türkiye’yi, AK Parti’yi konuşuyoruz, kim nereye giderse gitsin biz AK Parti’liyiz" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum