Bürokrasiden Siyasete

Bürokrasiden Siyasete

24 Haziran 2018 seçimleri için Ankara Maliyesinden Şanlıurfalı bürokrat Kadir Çiçek de AK Parti milletvekili aday adayı olacak.

24 Haziran 2018 erken seçimleri için AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuruları dün başladı ve 29 Nisan 2018 tarihine kadar tamamlanacak.

Başvuruların alınmaya başladığı şu günlerde Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığında Grup Başkanı olarak görev yapan Kadir Çiçek'in de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.

Çiçek, iş hayatındaki başarısını siyasette de sürdüreceğine inanıyor. 

Kadir Çiçek Kimdir?

1966 Şanlıurfa doğumlu olan Kadir Çiçek; Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Yüksek Okulu ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden Kamu Yönetimi mezunu.

1989 yılında Maliye Bakanlığı Ankara Defterdarlığında Yoklama Memuru olarak göreve Başlayan Çiçek, 1996 Yılında Programcı oldu. 2005 yılında Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcılığına seçildi. Üçüncü kez seçildiği Genel Başkan Yardımcılığından 2014 yılında kendi isteğiyle ayrılarak, Gelir İdaresi Başkanlığındaki görevine başladı. Evli ve iki kız babası olan Kadir Çiçek İngilizce ve Almanca biliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.