Büyükşehir sözünü tuttu

Büyükşehir sözünü tuttu

Akköprü, Kepekli ve Türk Telekom kavşaklarının, ‘okullar açılmadan önce trafiğe açılacağı’ sözünü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, verdiği bu sözü tuttu.

Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te kesintisiz trafik akışının sağlanması için, Akköprü, Türk Telekom ve Kepekli kavşaklarında yoğun bir yol yenileme çalışması yürütüyordu. Çalışmalar kapsamında, Kepekli ve Türk Telekom kavşaklarında yol yerin altına alınırken, Akköprü’de ise, yol genişletmenin yanı sıra, Samsun Yolu’ndan İstanbul Yolu’na direkt dönüş ve köprü genişletme çalışması yürütüldü.

TRAFİĞE VE ALTYAPIYA NEŞTER

Tüm bunların yanı sıra, Başkent’teki altyapı sorununa çözüm getirmek isteyen Büyükşehir, sağanak yağışlar sonrası su baskını problemi yaşanan Akay Kavşağı’na da neşter vurmuştu. Akay’daki altyapı sistemini de sil baştan yenileyen ve Atatürk Bulvarı’nın da bir kısmını 1 aylık çalışma süresinde, trafiğe kapatan Büyükşehir, buradaki çalışmayı da büyük ölçüde tamamlayarak yeniden trafiğe açtı.

VERİLEN SÖZ TUTULDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, dün AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’la birlikte Türk Telekom Kavşağındaki çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Tuna, Başkentlilere verdikleri sözü tuttuklarını belirterek, ‘‘Yaptığımız çalışmalarda inayete ermiş bulunuyoruz. Bu gece itibariyle bütün yollarımızı trafiğe açıyoruz. Okullarımızın açılmasıyla birlikte açtığımız yeni yollarla vatandaşlarımızın trafik sorununu çözmüş olacağız’’ dedi.

HEM TEŞEKKÜR HEM ÖZÜR

‘‘Çalışma süresince Başkentlilere verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diliyoruz. Bugüne kadar bize verdikleri destek için de çok teşekkür ediyoruz’’ diyen Başkan Tuna, Hakan Han Özcan’la birlikte yeni açılan Telekom yolundan aracıyla geçti.

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.