Büyükşehir'den başkentlilere online işlem uyarısı

Büyükşehir'den başkentlilere online işlem uyarısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. arasında imzalanan “Veri Merkezi Kurulumu İşi” kapsamında 23 Ekim saat 18.00’dan 25 Ekim Pazar günü saat 12.00’a kadar online işlemler yapılamayacak.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin hayatını kolaylaştırmak ve daha hızlı hizmet erişimi için internet altyapısını güçlendirmeye devam ediyor.

ekran-alintisi-026.jpg

Büyükşehir Belediyesi TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. arasında imzalanan “Veri Merkezi Kurulumu İşi” nedeniyle online (elektronik) işlemler 23 Ekim Cuma günü saat 18.00’dan 25 Ekim Pazar günü saat 12.00’a kadar hizmet dışı olacak.

emr_2076.jpg

BAŞKENT 153’TEN BAŞKENT MOBİL’E KADAR ELEKTRONİK İŞLEMLER YAPILAMAYACAK
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve EGO Genel Müdürlüğü'ne ait tüm bilgisayar, sistem ve network cihazları eski veri merkezinden yeni veri merkezine taşınacak.

abb-tv.jpg

Fiziki taşıma nedeniyle sistemlerde kesinti yaşanacağından Büyükşehir Belediyesinin internet ve network bağlantıları iki gün boyunca erişime kapalı olacak. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından vatandaşlara yapılan duyuru ile bu tarihler arasında;

-Başkent 153,

-Başkent Mobil,

-EGO Cepte,

-Mezarlık Bilgi Sistemi (MEBİS),

-ABB TV,

-“ankara.bel.tr” hizmet veremeyecek.

Ekipler elektronik altyapı yenileme çalışmalarını planlanandan daha kısa sürede tamamlamak için 7/24 çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.