Çağlar Spor Kulübü'nden büyük başarı

Çağlar Spor Kulübü'nden büyük başarı

Başkent’te 13-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Wushu Kung-fu Sanda ve Taolu Şampiyonası’na katılan Çağlar Spor Kulübü, 2 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 8 üçüncülük alarak büyük bir başarı elde etti.

Ankara İsmet İraz Taekwondo Spor Salonu’nda 13-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Kupası Wushu Kung-fu Sanda ve Taolu Şampiyonası tamamlandı. Başkent’teki kulüpler arasında düzenlenen şampiyonada 12 sporcusu müsabakalara katılan Çağlar Spor Kulübü 2 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 8 üçüncülük alarak büyük bir başarı elde etti.

caglar-spor-kulubu,-avrupa-sampiyonu-sporcu-ve-milli-antrenor-enes-caglar,,.jpg

BAŞARILAR DEVAM EDECEK 

Şampiyona sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Avrupa Şampiyonu Sporcu ve Milli Antrenör Enes Çağlar, “Katılımı yüksek olan bir şampiyonada sporcularımız güzel maçlar yaparak beni gururlandırdı. Bu maçlarda tecrübe kazanarak ilerleyen sürelerde ulusal ve uluslararası arenalarda hem kulübümüzü hem Ankara’mızı hem de ülkemizi başarılı şekilde temsil edeceklerinden şüphem yoktur. Kulüp başkanımız ve Milli Takımlar Antrenörümüz Orhan Çağlar hocama ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

YUSUF SAĞLAM/ İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.