Cam kemik hastası müziği bırakmıyor

Cam kemik hastası müzik eğitmeni 32 yaşındaki Bünyamin Çevik (32), müzik eğitmenliği yaparken aynı zamanda kendisi gibi engelli arkadaşlarıyla kurduğu müzik grubuyla konserler veriyor.

Cam kemik hastası müzik eğitmeni 32 yaşındaki Bünyamin Çevik (32), müzik eğitmenliği yaparken aynı zamanda kendisi gibi engelli arkadaşlarıyla kurduğu müzik grubuyla konserler veriyor.

Çubuk Halk Eğitim Merkezinde müzik eğitmeni olarak görev yapan cam kemik hastası Bünyamin Çevik, kendisi gibi engelli arkadaşlarıyla kurduğu "Grup Aşk Olsun" isimli müzik grubuyla da çeşitli programlar yapıyor.

Çevik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayatta en çok sevdiği işin müzik ve insanlara bir şeyler öğretmek olduğunu söyledi. Annesi ve babasıyla yaşadığını anlatan Çevik, "Adeta müzikle evliyim diyebilirim. Yaklaşık üç bine yakın öğrencim oldu. Bunların içerisinden kendi müzik gruplarını kuranlar, konservatuarda okuyanlar, radyoculuk yapanlar var. Onların başarısını görmek ve emeklerimin karşılığını görmek beni çok mutlu ediyor. Genelde haftanın 5 günü dersim oluyor ve gün boyu müzikle ilgileniyorum. Akşamları da canlı müzik yapıyoruz, 'Grup Aşk Olsun' ile sahnelere çıkıyoruz. Bugüne kadar sayısız konserler, canlı müzik ve festivallere katıldık.’’ ifadelerini kullandı.

Küçük yaşta geçirdiği felç nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum yaşadığını belirten 42 yaşındaki Mete Esen de Bünyamin Çevik ile tanışmasıyla hayatının değiştiğini söyledi. Müzik ve dostlarıyla hayata tutunduğunu aktaran Esen, "Özellikle müzik grubumuzu kurduktan sonra birçok faaliyet yaptık. Festivallerde sahne aldık ve kafelerde sahnelerimiz oluyor. En büyük hedefimiz Türkiye genelinde tanınan ve sevilen sanatçı olmak." diye konuştu.

Kursiyerlerden 37 yaşındaki Nazik Karakuş da ilk zamanlar gitar çalamayacağını düşünmesine rağmen Çevik'in sayesinde müzikle uğraştığını kaydetti.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar