“Cami de yaptık cemevi de''

“Cami de yaptık cemevi de''

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ‘‘Sağlık ocakları yaptık. Cami de yaptık Cemevi de yaptık. Yenimahalle için, sizler için daha da yapacaklarımız var’’ dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Akın Caddesi üzerinde bulunan Yenimahalle Merkez Seçim Ofisi ve Işınlar Mahallesi Seçim ofislerinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Yaşar, ‘‘Sağlık ocakları yaptık. Cami de yaptık Cemevi de yaptık. Yenimahalle için, sizler için daha da yapacaklarımız var’’ dedi.

CHP Ankara Milletvekilleri Haluk Koç, Nihat Yeşil, Murat Emir, Servet Ünsal ve CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör’ün de bulunduğu açılışta vatandaşlar saatler öncesinden ofislerin bulunduğu sokağı doldurdu.

“Herkese eşit hizmet ettik”

 Seçim otobüsünden Yenimahallelilere seslenen Başkan Yaşar, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ben bugün sizin karşınıza 2009’da verdiğim sözleri yerine getirmenin gururu ile başım dik karşınıza çıkıyorum. Bu bürolar barışın kardeşliğin bürosudur. Seçim savaş değildir sonuç ne olursa olsun kazanan da kaybeden de Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı olacaktır. Sizlere hizmet etmek için yola çıktık. Ben 10 yıldır kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden bana oy verdi vermedi ayrımı yapmadan herkese hizmet ettim” dedi.

Yenimahalle Belediyesi’nin Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden olduğunu da söyleyen Yaşar, “Yenimahalle bugün yaptıklarıyla, projeleriyle sadece Ankara’da değil Türkiye’de konuşuluyor. Bugün Yenimahalle Belediyesi Türkiye’nin en güçlü belediyesi konumunda bulunuyor. Bunu ben söylemiyorum bunu devletin makamları söylüyor. Belediyemizin önünde bulunan ISO 9001 bayrağı söylüyor” diye konuştu.

“Daha yapacaklarımız var”

Yenimahalle için yapacaklarının bitmediğine de değinen Fethi Yaşar, “Benim sevdam Yenimahalle sevdası. Halka hizmet Hakka hizmettir. Çocuklarınız için parklar yaptık. Gençlerimiz için spor salonları, yüzme havuzları, etüt merkezleri, kütüphaneler yaptık. Kadınlarımızın hayatlarına farklı bir pencere açmak için kurslar yaptık. Ankara’da en donanımlı kültür merkezlerini Ankara’ya kazandırdık. Sağlık ocakları yaptık. Camii de yaptık Cemevi de yaptık. Ankara dışından gelen ve kanserle mücadele eden hasta ve hasta yakınları için hizmete açtığımız Zübeyde Hanım Konukevi’ni de biliyorsunuz. Bugün Türkiye’nin her yerinden konukevine vatandaşlarımız geliyor. Daha sonra bana mektup yolluyorlar, dua ediyorlar. Bu dualar size çünkü ben konukevini sizin paranızla yaptım. 31 Mart’ta bana görev verirseniz Yenimahalle için, sizler için daha da yapacaklarımız var” dedi.

“Belediye Başkanlığı hizmet makamıdır”

Siyaset için belediye başkanı olmadığının da altını çizen Yaşar, “Siyaset yapmak için belediye başkanı olmadım. Kapıdan içeri siyaseti sokmadım. Herkesi Allah’ın yarattığı bir varlık olarak gördüm ve o şekilde hizmet etti. Belediye başkanlığı hizmet makamıdır. Eğer ben yanlış adamsam bana sakın oy vermeyin. Doğru adamsam, sözümü tutuyorsam ben kendimi size emanet ediyorum. İnşallah bu seçimler hepimiz için hayırlara vesile olur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.