Canikli'den Rabia Naz açıklaması: Örtbas iddiaları doğru değil

Canikli'den Rabia Naz açıklaması: Örtbas iddiaları doğru değil

Rabia Naz'ın şüpheli ölümü hakkında baba Şaban Vatan'ın örtbas suçlamasında bulunduğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli açıklama yaptı.

Giresun'da geçtiğimiz yıl şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın ölümü tüm Türkiye'nin gündemi oldu.

Karar'ın haberine göre, babanın açıklamalarının gazetede de yer almasına yanıt veren Canikli bu iddiaların gerçekle bağlantısı olmadığını belirtti.

Avukatı aracılığıyla gazetemize yazılı bir açıklama gönderen Canikli "Müvekklilimin izni veya bilgisi alınmaksızın içeriğinde müvekkil bağlantısı veya ilgisi varmışçasına yapılan haberin Nurettin Canikli ile ilgisi yoktur. Kullanılan Twitter paylaşımının sahibi olan Şaban Vatan'ın kızı Rabia ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturması halen derdesttir. Yayınlanan haber ile illiyet bağı dahi olmayan yazıyla hiçbir ilgim yoktur." ifadelerini kullandı.

Girensun Eynesil ilçesinde yaşanan olayın ardından Rabia Naz'ın ölümü kayıtlara kaza olarak geçmişti. Ancak baba Şaban Vatan'ın ısrarlı itirazlıra ve ortaya çıkan bazı soru işaretlerinin ardından olayla ilgili sil baştan soruşturma başlatılmıştı. Kızına Eynesil Belediye Başkanının yeğeninin aracıyla çarptığını iddia eden baba Şaban Vatan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin de dahil olmasıyla olayın üstünün kapatıldığını ileri sürmüştü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.