Cansuyu Somali’de muhtaçlara ulaştı

Cansuyu Somali’de muhtaçlara ulaştı

Cansuyu Derneği Ekipleri Somali’de yardım organizasyonu düzenledi.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan 2019 Organizasyonu kapsamında yardım faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Her yıl Ramazan ayında “Kazancımız Allah için verdiğimizdir” sloganı ile muhtaç ülkelere hayırsever vatandaşların emanetlerini ulaştıran Cansuyu, son olarak Somali’de muhtaçlara ulaştı. 
Doğu Afrika ülkesi olan Somali'nin Mogadishu bölgesine ulaşan ekipler, Türkiye’den hayırsever vatandaşların gönderdiği kumanyaları Somalili muhtaçlara ulaştırdı. Maarif Vakfı Somali Mogadishu Koordinatörlüğü ile işbirliği halinde Villawecd kampında zor şartlar altında yaşayan on binlerce muhtaca Ramazan Kumanyası dağıtan Cansuyu ekipleri, Somalili muhtaçlara umut ışığı oldu. 
Cansuyu Derneği Dış İlişkiler Birimi’nden Fırat Aydın ve Cansuyu Gönüllüsü Bilal Değirmenci’nin katıldığı yardım Organizasyonunda bilgi veren Aydın: “ 2019 Ramazan Organizasyonları kapsamında Somali’nin Mogadishu bölgesindeyiz. Ramazanın bereketini coşkusunu Somalili kardeşlerimizle beraber yaşamak için buradayız. Burada bulunan Villawecd kampında on binlerce muhtaç Somalili kardeşimiz için Türkiye’den hayırsever vatandaşların gönderdiği Ramazan Kumanyalarını dağıttık. Çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Maarif Vakfı Somali Mogadishu Koordinatörü Mustafa Yılmaz ve Koordinatör Yardımcısı Yusuf Alagöz’e derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da Türkiye’de ve dünyanın birçok muhtaç ülkesinde yardımlar yapıyoruz. Buradan da Kenya’ya geçeceğiz. Gerçek muhtaçlara ulaşmak için faaliyetlerimiz tüm hızıyla sürüyor.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.