Çetinkaya'dan 5 Bin Fidan Bağışı

Çetinkaya'dan 5 Bin Fidan Bağışı

Çetinkaya Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya yangında zarar gören yerlere duyarsız kalmayarak TEMA Vakfı’na 5 bin adet ifdan bağışında bulundu.

DUYARSIZ KALAMAZDIK

Konu hakkında bir açıklama yapan Çetinkaya, ülkemiin zor günler geçirdiği şu günlerde her türlü yardım ve destekğe hazır olduklarını ifade ederek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Çetinkaya ailesi olarak orman yangınlarına duyarsız kalamayacaklarını kaydeden Fehmi Çetinkaya, “Ülkemizin farklı noktalarında meydana gelen yangınların derin üzüntüsünü yaşıyor ve yangın sebebiyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması için Tema Vakfı’na Çetinkaya Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak 5 bin fidan bağışlıyoruz"

33333.jpg

UMUTLAR YENİDEN YEŞERTİLECEK

“Yapılan bağış ile ülkemizin bulunduğu zorlu sürecin aşılması ve umutların yeniden yeşertilmesinde fayda sağlama gayesindeyiz. Çetinkaya ailesi olarak, tüm canlıların uğradığı maddi ve manevi yaraları sarmak adına desteklerimizi sunmaya devam ediyor, bu süreçte birlik ve beraberliğimizin arkasında umutlu günler görmeyi tahayyül ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.