Cinderesi'ne çözüm

Cinderesi'ne çözüm

Altındağ’da Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Asım Balcı “Kentsel dönüşüm konusunda Altındağ’da Sorun kalmayacak, Cinderesi buna bir örnektir, 31 Mart’tan önce bunu başardık” dedi. 

Altındağ’da uzun süredir Feridun Çelik ve Beşikkaya mahalleleri kentsel dönüşüm projesi konusunda vatandaşları sık sık dile getirdiği önemli bir sorun Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı’nın girişimleri ile çözüme kavuşuyor. Müjdeyi Altındağ’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum verdi. Daha göreve gelmede büyük bir soruna çözüm bulan asım Balcı’ya vatandaşlardan teşekkür yağıyor. Mahalle sakinlerinde bir “Asım Başkana çok teşekkür ediyoruz, bizi bir araya getirdi sorunlarımızı dinledi, kısa bir sürede bu sorunlara çözüm buldu.  Allah ondan razı olsun “diye konuştu.

ALTINDAĞLILARA MÜJDEYİ, MURAT KURUM, ASIM BALCI İLE BİRLİKTE VERDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ile birlikte Feridun Çelik ve Beşikkaya mahalleleri kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısında Mahalle sakinleriyle buluştu. Bakan Kurum burada yaptığı açıklamada  “4 ay içerisinde Cinderesi'ndeki 1. Etap çerçevesinde 388 konutun ihalesini yapacağız. Bu konutlar az katlı. Zemin artı 4-5 katı geçmeyen, içinde sosyal donatıların bulunduğu çok örnek bir projeyi Altındağ'a kazandırıyoruz” dedi. 

“KİRA YARDIMLARI DA DEVAM EDECEK”

Bakan Kurum, Altındağ Cinderesi’nde, Feridun Çelik ve Beşikkaya mahallesi sakinlerine önemli açıklamalarda bulundu. Cinderesi'nde yıkılan evler dolayısıyla 36 aydır ödenen kira yardımı sürecinin sonuna gelindiğini vurgulayan Kurum, "Bu kira yardımıyla alakalı evlerinizi teslim alana kadar Altındağ Belediyesi vasıtasıyla kiralarınızı vermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Kurum, Bakanlık olarak Ankara'ya bugüne kadar 36 milyar liralık yatırım yaptıklarını bildirdi. Bu yatırımın 9 milyarının da devam eden yatırımlar için olduğunu kaydeden Kurum, yatırımlarda sosyal konut uygulamaları, kent ve millet bahçeleri ile millet kıraathaneleri olmak üzere birçok projelerinin bulunduğunu dile getirdi.

BALCI: “İNANDIK VE ÇÖZDÜK, BİZE GÜVENİN, YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR”

Cumhur İttifakı Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı” Altındağ’ımızda önemli bir mevzuda çok ciddi bir adım atılmıştır. Daha önce ben mahalle sakinlerimizle defalarca bir araya geldim, söz vermiştik. “Hiç merak etmeyin çözeceğiz dedik. Çok şükür 31 Mart’tan önce bu sorun çözülüyor” dedi. Balcı, “Feridun Çelik ve Beşikkaya mahalleleri kentsel dönüşüm projesi kapsamında 388 konutun ihalesi yapılacak. Şimdiden tüm Altındağ’ımıza hayırlı olsun, verdiğimiz sözleri tutmaya devam edeceğiz, İnandık ve Başardık diyen Asım Balcı, Ankara Büyükşehir Belediyesinde ve Altındağ’ımızda güçlü bir şekilde göreve gelirsek Ankara’mıza ve Altındağ’ımıza yapacak daha çok işimiz var dedi.

Daha önce seçim çalışmaları kapsamında defalarca vatandaşla bir araya gelen Asım Balcı, Kentsel dönüşüm ’de yaşanan sorunların giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını, Ankara Büyükşehir ve hükumetimizin de da desteği ile bu sorunları kökten çözeceğiz, Feridun Çelik ve Beşikkaya Mahallelerimizde yaşayan hemşerilerimizle bir araya geldik. Cinderesi’ndeki kentsel dönüşümle alakalı konuları istişare ettik. Yüce Allah’ın izniyle hemşehrilerimizin memnuniyeti için var gücümüzle çalışacağız. Demişti.
4-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.