Çocuklardan seramik sergisi

Çocuklardan seramik sergisi

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi “Karma Resim ve Seramik Sergisi” düzenledi. Sanat atölyelerine katılan 7-12 yaş aralığındaki 42 çocuk, Yunus AVM giriş katında yaptıkları çalışmaları sergiledi. 

Çankırı Belediyesi sanat etkinlikleri kapsamında, çocukların “Karma Resim ve Seramik Sergisine” ev sahipliği yaptı. Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi bünyesinde düzenlenen sergide sanat atölyelerine katılan 42 çocuğun yaptığı eserler, Çankırı halkının beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, il müdürleri ve belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kısa bir açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Güçlü Türkiye ideasının yerelden başlayacağını belirterek Çankırı’da yaşayan çocukların eğitimlerine ve kişisel gelişimlerine yerel yönetim olarak katkı sağlamak için taşın altına ellerini koyduklarını ifade etti. Boz, “Çocuklarımızın çalışmalarında kültürümüze ait değerlerimizi görmek bizleri daha da heyecanlandırdı.” ifadelerine yer verdi.  Protokol ve sanatseverler, sergiyi gezerken çocuklardan da eserleri hakkında bilgi aldı. Sergilenen eserler, büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.