Çubuk K.Kazan’a bağlanıyor

Çubuk K.Kazan’a bağlanıyor

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kahramankazan ve Kızılcahamam gibi ilçeleri Çubuk'a bağlayacak yolun ilçeye büyük katkı sağlayacağına dikkat çekti.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından Çubuk -Kahramankazan ilçelerini birbirine bağlayacak karayolunun sıcak asfalt serim çalışmalarına başlandı. Geçtiğimiz günlerde başlanan çalışmaları Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, sosyal medya hesabından paylaştı. 28 kilometrelik asfaltlanacak bağlantı yolunun büyük bir bölümünün tamamlandığı öğrenildi.  

İLÇEYE NEFES ALDIRACAK YOL

Bu yol ile Çubuk ilçesinin Ankara-İstanbul karayoluna bağlantısı sağlanacak. Kazan ve Kızılcahamam gibi ilçelerinde Esenboğa Havaalanı'na ulaşım kolaylaşacak. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan yolun tamamlanması ile ilçeye büyük katkı sağlayacağını söyledi. Geçtiğimiz aylarda bu yolla ilgili konuşan Acehan şunları söylemişti: “Bu yol Çubuk ile Kahramankazan ilçelerini yaklaşık 40 kilometre yakınlaştıracak. Komşu ilçeleri bir birine yakınlaştıracak yol, aynı zamanda yaklaşık 11 mahallenin ulaşımını sağlayan grup yol olarak hizmet vermektedir. Yol bir gidiş, bir geliş şeklinde yaklaşık 9 metre genişliğinde 2 kat sıcak asfalt atılarak hizmete açılacak.” 

Feyzullah DOĞRU/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum