Çubuk'ta son 5 yılda neler yapıldı?

Çubuk'ta son 5 yılda neler yapıldı?

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, görev süresi boyunca bireyin değil kamunun menfaatini gözettiğini söyledi. Acehan, Çubuk'ta 5 yıllık görevi süresince neler yaptığını tek tek anlattı. Peki Tuncay Acehan yeniden aday olacak mı?

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, görev süresi boyunca bireyin değil kamunun menfaatini gözettiğini, hizmette asla ayrıma gitmediğini, kadroları dost-akraba ile doldurmadığını, lüks makam arabası hevesine düşmediğini açıkladı. 

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, önümüzdeki yerel seçimlerde partisinden yeniden aday gösterilmese dahi kendisini mutlu ve huzurlu hissettiğini açıkladı.

46151798_2216337505270935_1750921058338209792_n.jpgAK Partili Başkan Acehan, sosyal medya hesabından yeni döneme ilişkin ve geride kalan 5 yılda ilçeye kazandırdığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.  

“GÖREVİM BİTECEK OLSA DA…”

“Şahsım adına, belediye başkanlık görevim bu dönem sonunda bitecek olsa da, gelecek hizmet döneminde devam edecek olsa da kendimi huzurlu, mutlu ve mutmain hissediyorum” diyen Başkan Acehan, ilçede partisinden aday adayı olanlara başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yaptı.

Başkan Acehan, “Yarın seçim sonrası yine birbirimizin yüzüne bakacağız” diyerek “AK Parti’de ve Ak davada milletimiz için yine birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

46120932_2074839865892854_2919829264444424192_n.jpgÇubuk Belediyesi son 5 yılda neler yaptı?

“KADROLARI DOST-AHBAP İLE ŞİŞİRMEDİK”

Başkan Acehan şunları söyledi: “5 yıllık yerel yönetim döneminde, daha önce kimseye kısmet olmamış dev projeleri ve yatırımları gerçekleştirdik. Halkımızın bize verdiği makamın ve görevin mukaddes bir emanet olduğunun daima şuurunda olduk. Bireyin değil, kamunun menfaatini gözettik. Şahsın değil; Hakk’ın hatırını âli tuttuk. Hizmette köy, mezhep, kabile, parti, eşraf, fakir-zengin, oy veren-vermeyen, yerli-yabancı ayrımı asla yapmadık. Zulüm etmedik, adîl ve şeffaf bir yönetim sergiledik. Adamına iş değil; işe adam bulmak prensibiyle personel ataması yaptık. Kadroları, dost-ahbap-akraba ile şişirmedik” 

“LÜKS MAKAM ARABASI HEVESİNE DÜŞMEDİK”

“Personel sayısı 2 Nisan 2014’te 395 iken; bugün itibariyle 360’tır. Tasarruf ettik, reklama, çiçeğe, ikrama, hediyeye, pastaya para kaptırmadık. Lükse kaçmadık; sil baştan yeni makam mefruşatı, mavi-kırmızı çakarlı yüksek model makam arabası hevesine düşmedik. Bu sayede 45 milyon TL’lik kalıcı yatırım ve hizmetleri gerçekleştirdik. 100 yıl, belki de daha fazla sürede bu hizmetlerden yararlanan gelecek nesiller, bu eserlere emek veren tüm belediye çalışanlarını, idarî ve siyasî yol arkadaşlarımı ve bizleri, hayırla yâd edecek; arkamızdan rahmet ve dualar okuyacak” 

46002440_2074840022559505_8239483535732244480_n.jpgTuncay Acehan yeniden aday olacak mı?

“Eğer tekrar bu göreve seçilirsem, yine huzurlu olurum, mutlu olurum... Neden? Çünkü, siyasî büyüklerim ve halkımız bu görevi ikinci dönem olarak hayırlısıyla yeniden şahsıma tevdi edecek olurlarsa, bu da benim için halkımıza hizmet etmenin ve hayırlı işleri devam ettirmenin bir vesilesi olacaktır. Bu takdirde, emanet şuuru, tevazu ve adalet çizgisinden hiç sapmadan üstün bir azim ve gayretle güzel ilçeme ve değerli halkıma hizmet edeceğime söz veriyorum”

“ADAY GÖSTERİLMESEM DE İLÇEME HİZMET EDECEĞİM”

“(Yeniden aday gösterilmediği takdirde) Doktorluk mesleğimle, doğa yürüyüşleriyle, hayat boyu spor etkinlikleriyle, spor, sanat ve eğitim aşkıyla, doğasever, hayvan sever ve çevre gönüllüsü kimliğimle, yazarlık, siyasî ve aktivist kişiliğimle ilçeme hizmet etmeye devam edeceğim.”

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum