Cumhur'a destek

Cumhur'a destek

Ankara Halk Otobüsçüleri Kooperatifleri Birliği, Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki ile Etimesgut Adayı Enver Demirel'e ve Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan'a güçlü destek verdi.

Ankara Halk Otobüsçüleri Kooperatifleri Birliği üyeleri, Etimesgut'ta yaklaşık bin kişilik bir toplantı düzenleyip, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ı davet ederek desteklerini açıkladılar. 

ETİMESGUT'TA MHP, BÜYÜKŞEHİR'DE AKPARTİ

Ankara Halk Otobüsçüleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Kurtuluş Kara, konuşmasında otobüsçüler olarak cumhur ittifakının yanında olduklarını ifade ederek, "Sorunlarımızı Sayın Mehmet Özhaseki'nin çözeceğine inanıyoruz. Etimesgut'ta Enver Başkan'ı, Sincan'da Başkan Ercan'ı, büyükşehirde ise Mehmet Özhaseki Bey'i destekliyoruz" dedi.

1s8a7953-001.jpg

Özhaseki, Demirel ve Ercan, kendilerine güçlü destek açıklamasında bulunan otobüsçülere teşekkür ederek, "İnşallah Ankaramız'a çok daha güzel hizmetleri birlikte gerçekleştireceğiz" dediler. 
Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Ankara Milletvekili Barış Aydın, MHP ve AK Parti ilçe teşkilatlarının yanı sıra bini aşkın otobüsçü esnafı katıldı.

1s8a8013.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.