''Doğru değilsem beni desteklemeyin''

''Doğru değilsem beni desteklemeyin''

Şentepelilerle bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ben doğru adamsam bana güvenin, eğer doğru adam değilsem beni desteklemeyin" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar geçtiğimiz günlerde Yenimahalle Belediyesi’nin Şentepe’de açtığı Prof. Dr. Mehmet Haberal Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan belediye düğün salonunda vatandaşlarla buluştu.

Şereflikoçhisarlılar Dayanışma ve Kültür Derneği’nin Başkanı Ümit Yıldız tarafından organize edilen buluşmaya, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör ve İyi Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Buğra Pekuslu da katıldı.

“Şentepe değerine değer kattı”

Şentepelilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Yaşar vatandaşlara "Ben doğru adamsam bana güvenin, eğer doğru adam değilsem beni desteklemeyin" diye seslendi.

Göreve geldiği günden bu yana kimseyi ayırt etmediğini de ifade eden Yaşar, "Biz farklı bir belediyecilik anlayışını Yenimahalle'ye getirdik. Yaptığımız çalışmalar tüm Türkiye'ye örnek oldu. Ben Belediyeye siyaseti sokmadım, kimseyi ayırt etmedim, kimseyi ötekileştirmedim, tüm siyasi partilere eşit davrandım. Bana oy verdi vermedi demedim, insan ayrımı yapmadım. Şentepe’ye gelirsek; buranın son hali ortada, Şentepe şenlendi. Şentepe değerine değer kattı. Bugün bu düğün salonunda ilk programımız. Burada daha birlikte nice etkinliklerde düğünlerde bir araya geleceğiz. Burada gecekonduyu tarihe gömeceğiz dedik. Sözümüzü tutuyoruz. Sizlerin parasını sizlere harcıyoruz. Hesabını veremeyeceğim hiçbir şeye imza atmadım, atmam da. Tek amacım herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle. Benim hiçbir şeye ihtiyacım yok; ne mevkie, ne paraya. Ben sadece sizlerin mutluluğu için çalışıyorum ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.