DTCF önünde trafik kazaları can almaya devam ediyor

DTCF önünde trafik kazaları can almaya devam ediyor

Daha önce de gündeme getirdiğimiz Atatürk Bulvarı DTCF önünde yaşanan trafik kazaları, can almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, bir yaya daha karşıya geçmek isterken hayatını kaybetti.

Daha önce de gündeme getirdiğimiz Atatürk Bulvarı DTCF önünde yaşanan trafik kazaları, can almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, bir yaya daha karşıya geçmek isterken hayatını kaybetti.

'‘TEHLİKE ENGELLENSİN’’ manşetiyle gündeme taşıdığımız DTCF önündeki kazalara geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha eklendi. 

Atatürk Bulvarı Sıhhiye Köprüsü önünde yayaların karşıdan karşıya bulvar üzerinden geçmeye çalışması ölümlü kazalara sebebiyet veriyor. En son yaşanan kaza ise gazetemizin 21 Temmuz tarihli sayısında yayınlanan ‘TEHLİKE ENGELLENSİN’ manşetli haberimizin dikkat çektiği noktada gerçekleşti.

63342.jpgKAZAYA İLİŞKİN HABER İÇİN TIKLAYIN

Dil Tarih Coğrafya Fakültesi önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen bir vatandaş Ulus yönünden gelen bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Başta sürücüler olmak üzere vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden bu konuda çözüm bekliyor.  

 

 

KORKULUKLAR YOĞUN NOKTAYA KADAR DEVAM ETMELİ

Peki, çözüm ne? Çok sayıda yaya Sıhhiye Köprüsü ve Adliye Sarayı önündeki üst geçitleri kullanmak yerine işin kolayına kaçarak bulvar üzerinden karşıya geçmeye çalışıyor. Yayalar köprünün altında bulunan korkuluklardan dolayı geçemediği için bulvarın en yoğun noktasından geçmeye çalışıyor. Ancak bu durumda büyük kazalara sebebiyet veriyor.  Ayrıca başta sürücüler olmak üzere vatandaşlar bu korkulukların uzatılarak bulvarın diğer kısımlarında da olmasını istiyor.

kupur-1.jpgTEMMUZ AYINDA UYARMIŞTIK

21 Temmuz tarihli ‘TEHLİKE ENGELLENSİN’ manşetiyle yetkilileri uyardığımız haberimizde o bölgede her an kaza yaşanabileceğini belirtmiştik. 

SÜRÜCÜLER DE DURUMDAN YAKINMIŞTI

Sürücülerin de görüşlerine yer verdiğimiz haberimizde sürücüler şu ifadeleri kullanmıştı:

“Aniden önümüze yayalar atlıyor. Çok tehlikeli bir nokta burası. Köprünün altından bir anda çıktığınızda göremiyorsunuz. Ve trafikten çıkmış olmanın rahatlığıyla hızlandığınız da tehlikeyle karşılaşıyorsunuz. Allah korusun hep onların hem de bizim hayatımız tehlikeye giriyor. Belediye’den ricamız bu aradaki geçişlerin kapatılmasıdır. Kimsenin canı yanmasın.

Erkal Erdoğan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.