Alperen Aydın

Alperen Aydın

Düşmanlarımızı Tanıyalım (1) Ramazan Kadirov

Düşmanlarımızı Tanıyalım (1) Ramazan Kadirov

Adını anmaktan imtina ederim. Beynimde sıçrattığın her kan, zulmettiğin her Çeçen ve ağlattığın insanların gözlerindeki yaş adedince Allah’ın gazabı üzerine olsun. Şeyh Şamil’in cihad hatıralarıyla, şehadet marşlarıyla büyümüş bir Türk olarak bunları yazmak, onların bana yaşattığı hislere karşı bir vefa borcudur.

Çeçenistan; bir zamanlar mücahitlerin şimdilerde ise münafıkların otağ kurduğu kutlu vatan. Şeyh Şamillerden Şamil Basayevlere büyük bir sevda… Göğe doğru doğrulan şehadet parmaklarımızın, Kafkas dağlarında aynı selamla karşılık bulduğu… Ya Allah, Bismillah, Allah-u Ekber nidalarımızın Moskof’un kulaklarında yankılandığı… Dualarda buluştuğumuz mücahidlerin bir tebessümüne, ağzımızın kulaklarına vardığı... Çeçenistan… Dağlarına yuva yapmış Şamiller’in nerde? Nerde dağları titreterek Allah diyen Hattab? Nerde gülüşüyle binlerin güldüğü Caher Dudayevler?
Soldurdular! Muhammed’in(sav) güllerini soldurdular… Tuzaklarla, oyunlarla, kirli tezgâhlarla... Olsun! Kalplerimiz yine cihadın kıvılcımlarının korlanacağı o gün için atıyor! Bir lezginka yeter, gözümüzün ferini geri getirmeye… Bayrağındaki oturan kurt, ayağa kalksa yeter! Şamilce bir duruş, birkaç Yusuf yüzlü yeter!

Moskofa uşak olmuş münafıklar 1999’da Caharkale’yi kaybettiğimizde çöreklenmişti. Zalim Putin, başına Ramazan Kadirov haininin babası Ahmet Kadirov’u getirmişti. 2004’te öldürmüştü onu mücahitler. 1999’dan bu yana işi gücü mücahitleri şehit etmek, ailelerine de zulmetmek olan Ramazan Kadirov babasının öldürülmesiyle Zalim Putin’in kendisine taktığı tasmayla sözde Çeçen lideri olmuştur. Şunu eklemek gerekir ki vicdanı, kanaatlerine iştirak edenler olarak Kadirov ailesinin başında bulunduğu hiçbir yapıyı tanımıyoruz! Bizim gönüllerimiz, Rus boyunduruğu altında olmaktan utanç duyan ve İslami bir kıyamla bu boyunduruktan kurtulmak isteyen Çeçenlerle beraberdir.

Peki, Kadirov bunca yıl ne yaptı? Gökdelenler inşaa ederken cihadı yıkmaya kalktı! Rusya’nın en büyük camiisini yaptırırken göğüne de Rus bayrağı astı! Allah’ın kulu değil de Putin’in kulu olmayı gaye edindi! TV’lerde, kürsülerde, minberlerde millete vaaz verir gözüktü; karı kızla düşüp kalktı! Bugün münafıklığın tanımına bakmak için herhangi bir sözlüğe bakmanıza gerek yoktur. Zira Ramazan Kadirov’a baktığınızda gayet iyi anlayabilirsiniz. Tekbir sesleriyle votka yudumlatan bir ahlaksızdan ne beklenebilir ki? Mücahidleri işkenceyle öldürdün. Ailelerine zulmettin. Müminleri hicrete zorladın. Öyle alçaldın ki mültecilere geri dönün çağrısı yapıp dönenleri daha araçtan inmeden öldürdün. Ülke dışında birçok Çeçen’i KGB-FSB işbirliğiyle şehid ettin. Dünya kamuoyuna İslâmi lider pozları verdin ama bizler senin kirli foyanı her zaman ortalığa dökeceğiz.

Kurduğun korku imparatorluğun da sefasını sürdüğün servetin de seni kurtaramayacak! Ama bugün ama yarın… Ama dünyada ama ahirette!

Şimdi, Türkiye’deki Kadirovculara da bir şey söylemezsek ayıp etmiş oluruz. Oradakiler pislik de burdakiler nur mu? Tabii ki, hayır. Kadirov'u Türk milletine sevdirmeye çalışan ve onu dindar gösteren kişiler var. Milletimiz bu tip karaktersizlere karşı uyanık olmalı, gerektiğinde haddini bildirebilmeli.

Bunların dışında Türkiye, yakın zamanlarda Kadirov’un ziyaretiyle gerildi. Kadirov'u Diriliş Ertuğrul setine getirtenler yahut gelişini kabul edenler, ona samimiyet gösterip poz verenler, siz öyle ya da böyle tarihimizi bu millete anlatıyorsunuz. Kadirov denen bu herifin, daha birkaç yıl önce Türk devletine tehditler savurduğunu ne çabuk unuttunuz? 

Allah, Çeçen milletine bolca sabır versin zira Dudayevlerden, Basayevlerden sonra Kadirov tarafından yönetilmek insanın kanına dokunur. Yaşasın tam bağımsız Çeçenya! Yaşasın Kadirov’suz Çeçenya!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR