Duyarsızlığın geldiği son nokta! Çöp geçit

Duyarsızlığın geldiği son nokta! Çöp geçit

İskitler’deki Yurtlar Caddesi üzerinde bulunan bir üst geçit, duyarsız kişilerce tahrip edildi.

İskitler Zübeyde Hanım Mahallesi’nde bulunan bir üst geçit kimliği belirsiz kişiler tarafından adeta çöplüğe çevrildi. Kazım Karabekir Caddesi’ne alternatif olarak açılan Yurtlar Caddesi üzerindeki bu üst geçit, şimdiki hayliyle korku tünelini andırmaya başladı. 

GÜNLÜK KIYAFETLERİN İŞİ NE?

Sac kaplamaları çalınan ve duvarları ile tavanı sprey boyalarla kirletilen üst geçidin içinde çok sayıda kullanılmış günlük kıyafetler ile bez parçaları bulunuyor.  Kimi kıyafetler ile bez parçalarının üst geçidin ortasına gelişi güzel atıldığı kiminin ise çalınan kaplamalar ile ortaya çıkan boşluğa sıkıştırıldığı görülüyor. Söz konusu üst geçitte çok sayıda sigara izmaritleri ile boş alkol şişesi de bulunuyor. 

KÖTÜ MANZARA, PİS KOKU

Üst geçidin, adeta çöplük olarak kullanılmasıyla birlikte oluşan kötü manzara ve pis koku nedeniyle yayalar bu üst geçidi tercih etmiyor. Kötü manzaralara sahne olan bu üst geçit yayalar için tehlikeye de davetiye çıkarıyor. Üst geçide metrelerce uzaklıktaki Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Hüseyin Gazi Erkek Öğrenci Yurdu’nun öğrencileri bu üst geçidi kullanmamaya özen gösterdiklerini belirtiyor.    

DUYARSIZLIK VE İHMAL…

Çevredeki vatandaşlar, söz konusu kötü manzaranın duyarsızlık ve ihmal olduğunu belirtiyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çöplüğe dönen üst geçidin bir an önce temizlenmesi çağrıda bulunan vatandaşlar, “Üst geçit olmuş bir korku geçidi, çöp geçidi. İçinde ne ararsanız var. Bu böyle olmamalı. Bir an önce bu üst geçidin temizliği yapılarak buranın denetime alınması gerekiyor. Çünkü içinde alkol alınıp esrar gibi maddelerin içildiği konuşuluyor” dedi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.