EGO'da ücretsiz internet yaygınlaşacak

EGO'da ücretsiz internet yaygınlaşacak

4 Eylül Çarşamba günü gazetemizde yayımlanan “EGO'da İnternet Yaygınlaştırılsın” başlıklı haberimiz üzerine konu ile ilgili açıklama yapan yetkililer, internet hizmetinin kısa sürede yaygınlaştırılacağını belirtti.

04.09.2019 tarihli gazetemizde yayımlanan “EGO'da İnternet Yaygınlaştırılsın” başlıklı haber üzerine EGO Genel Müdürlüğü ekipleri gerekli incelemeleri yaparak gazetemize cevap gönderdi. Verilen cevapta Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Mart 2019 tarihinde Beytepe Kampüsü ile Hacettepe  Üniversitesi Beytepe Metro İstasyonu arasındaki otobüslerde test amacıyla Internet hizmeti verilmeye başlanmış olduğu belirtilip tüm otobüslerde internet hizmetinin yaygınlaştırılması çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

9rhqzrd5lvqjtulco6afqin01mlf79iqhzt46lia8.jpg

ÇAĞRIDA BULUNMUŞLARDI

Başkentliler, Büyükşehir Belediyesince belirli sayıdaki EGO otobüsüne entegre edilen ücretsiz wi-fi hizmetinin daha fazla yaygınlaştırılması için Başkan Mansur Yavaş’a gazetemiz aracılığıyla çağrıda bulunmuştu. Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Akıllı Kent Yönetimi’ konusunda hayata geçirilen projenin daha da genişletilmesi çağrısında bulunan Başkentliler, “Uygulama uzun süre önce hayata geçirilmesine rağmen wi-fi hizmeti her EGO’da bulunmuyor. Sayın Mansur Yavaş’tan bu hizmetin genişletilmesini istiyoruz” diyor. 

Emrah Özcan/İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.