EGO'da unutulan eşyalara ne olur? Unutulan eşyalar nasıl bulunur?

EGO'da unutulan eşyalara ne olur? Unutulan eşyalar nasıl bulunur?

Toplu taşıma araçlarında çeşitli nedenlerle unutulan eşyalar bulunmakta... Peki bu eşyalara ne oluyor? Unutulan eşyaları nereden alabiliriz?

Her gün büyükşehirlerde binlerce insan toplu taşıma araçlarını kullanıyor. Sabahları iş yerlerine, okullarına gitmek için, akşamları iş ve okul dönüşlerinde oldukça fazla kullanılan toplu taşıma araçlarında çeşitli nedenlerle unutulan eşyalar bulunmakta. Mutlaka sizin de başına gelmiştir bu türden bir olay, peki unutulan eşyalara ne oluyor? Toplu taşıma araçlarında unuttuğumuz eşyalar nerede? Otobüslerde unutulan eşyalarımızı nereden buluruz? EGO’da unutulan eşyalar arasında neler var?

EGO’da unutulan eşyalar arasında neler var?

Ankara EGO otobüslerinde unutulan eşyalar arasında cep telefonu, dizüstü bilgisayar, POS cihazı, fincan takımı, bisiklet, gözlük, şemsiye, kitap, çanta, çocuk arabası, mangal teli, güneşlik perde ve çeşitli ev eşyaları da yer alıyor.

ego-foto-1.jpg

Toplu taşıma araçlarında unuttuğumuz eşyalar nerede? EGO’da unutulan eşyalara ne oluyor? Otobüslerde unutulan eşyalarımızı nereden buluruz?

Vatandaşların kaybolan eşyalarının Kayıp Eşya Bürosu’nda bir yıl boyunca kayıt altında tutuluyor. “Kayıp Eşya Bürosu’na gelerek eşyasının kaybolduğunu bildiren vatandaşlara gerekli kontroller yapıldıktan sonra eşyaları teslim edilir.

Kayıp Eşya Bürosu’na nasıl giderim? yol tarifi?

Toplu taşıma araçlarında unuttuğumuz eşyalar nerede?

Unutulan eşyaların bir sene boyunca kayıtlı şekilde tutulur, sahibi çıkmazsa satışa çıkarılır. Vatandaşların unuttuğu 13 bin 728 TL ile döviz cinsinden paralar EGO Genel Müdürlüğü kasasına gelir olarak kaydedilirken, Başkentlilerin her yıl yoğun ilgi gösterdiği açık artırma 21 Mart 2020 tarihinde saat 10.00’da Hipodrom Caddesi NO: 5/D Yenimahalle adresinde gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.