El ele verirsek sorunları aşarız

El ele verirsek sorunları aşarız

GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, döviz kurları üzerinden spekülasyonlara izin vermeyeceklerini belirterek, “Bugün her zamankinden daha fazla millet olmaya ihtiyacımız var. Devlet millet el ele vererek bu sorunların üstesinden gelebiliriz” dedi. 

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) üyeleri, ikinci yaz buluşmasında bir araya geldi. Üyeler hem birbirlerinin yaklaşan bayramlarını kutladı, hem de ülkenin geleceğine dair önemli mesajlar verdi. Yönetim kuruluyla birlikte bu buluşmaya ev sahipliği yapan GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu bayramların milleti bir arada tutan müstesna günler olduğunu söyleyerek ülkenin geçtiği zor günlerden çıkar sağlamaya çalışanların ülkeye zarar vereceğini belirtti.

SÜREÇ ZOR AMA GEÇECEK

Bayramın Türkiye başta olmak üzere tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Allıoğlu, “Bugün her zamankinden daha fazla millet olmaya ihtiyacımız var. Ülkemiz zor bir dönemden geçerken buna sevinmek, dövizdeki değişkenlikten nemalanmaya çalışmak kimseye fayda sağlamaz ama hepimize büyük zarar verir. O nedenle bugünler daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmamız, devlet-millet el ele vermemiz, sorunların üstesinden beraber gelmemiz gereken günler. Mübarek Kurban Bayramı da buna vesile olsun istiyoruz”

Bu zorlu süreç elbette geçecek, güçlü ve aydınlık yarınlar bizi bekliyor olacak. Düne göre biraz daha durum kötüye gitse de daha çok çalışmaktan, üretmekten, yaşamın içinde olmaktan vazgeçmeyeceğiz” dedi. Bayramlaşmaya katılan GGYD üyeleri de Türkiye için, yarınlar için huzur, güven ve refah temennisinde bulundu”


Emrah Özcan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.