Elmadağ'da bir eşek bu halde bulundu

Elmadağ'da bir eşek bu halde bulundu

Elmadağ’da bir eşeğin kafasına poşet geçirilerek doğaya salınmasının görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Son günlerde artan hayvana eziyet görüntülerine bir yenisi daha eklendi.

Elmadağ’da bir grup vatandaş yürüyüş yaparken, kafasına poşet geçirilerek doğaya salınmış bir eşekle karşılaştı.

Görüntüleri sosyal medyadan paylaşan grup, eşeğin nefes almakta zorlandığını ve poşetin buharlaşan nefesten dolayı suyla dolduğunu belirtti. Yürüyüş yapan grup eşekle karşılaşmasalar eşeğin ya boğularak ya da açlıktan öleceğini belirtirken birçok vatandaş hayvana bunu yapan şahıslara tepki gösterdi.


EŞEĞİN KAFASINA POŞET GEÇİRDİLER


Son günlerde artan hayvana işkence görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Elmadağ’da bir eşeğin kafasına poşet geçirilerek doğaya salınması büyük tepki topladı. Bir vatandaşın Elmadağ da yürüyüş yaparken karşılaştığı manzaranın videosunu çekip sosyal medyada paylaşması bu kadarına da pes dedirtti. Paylaşılan görüntülerde kendini bilmez vicdansızlar tarafından bir eşeğin kafasına poşet geçirilerek doğaya salındığı görüldü. Yürüyüş yapan bir grup insanın durumu fark etmesiyle eşeğin hayatı kurtarıldı.


BULUNMASAYDI ÖLECEKTİ


Kafasına geçirilen poşet nedeniyle nefes almakta zorlanan eşeğin uzun süredir bu halde olduğunu belirten videoyu çeken vatandaşlar, eğer hayvan bulunmasaydı hayvanın öleceğini belirtti. Uzun süredir kafasının poşet içerisinde olmasından dolayı, poşetin buharlaşan nefes yüzünden su ile dolduğunu belirten görüntülerin sahibi, poşeti çıkararak eşeğe bölgedeki ağaçlardan topladığı yaprakları vererek karnını doyurmasını sağladı.


VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ


Sosyal medyadan görüntüleri izleyen vatandaşlar emniyet birimlerinin göreve çağırarak, eşeğe zulmeden şahısların bulunmasını istedi. Birçok vatandaş eşeğe yapılanın insanlığa sığmadığını belirterek, hayvana işkence eden vicdansızların cezalandırılmasını istedi. Birçok vatandaş doğaya bırakılan eşeği sahiplenmek için harekete geçerek tepkilerini dile getirdi.


Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.