Emekli astsubaylar bir araya geldi

Emekli astsubaylar bir araya geldi

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin (TEMAD) kuruluş yıldönümü programına katıldı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin (TEMAD) kuruluş yıldönümü programına katıldı.

Grand Park Salonu’nda düzenlenen programa TEMAD Başkanı Hamza Dürgen, TEMAD Etimesgut Şube Başkanı Metin Çevrim, emekli astsubaylar ve aileleri katıldı. Dernek Başkanı Hamza Dürgen, derneğe katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Demirel'e teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Demirel, programda yaptığı konuşmada, astsubaylara; "Birliğiniz, beraberliğiniz daim olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun" dedi.

Etimesgut'un gelişimi hakkında da kısa bilgi veren Demirel, "İlçemiz; şehrimiz Etimesgut, taşra kentten çağdaş kent olma yolunda önemli mesafe kat etmiş ve Türkiye'nin en çok tercih edilen ilçesi olmuştur. Bugüne kadar ilçemize birçok hizmet ve yatırım kazandırdık; bundan sonra da üzerimize düşeni en üst seviyede yapacağız. Şehrimizi seviyoruz. Mesut insanların yaşadığı şehri geleceğe en güçlü şekilde taşımak istiyoruz. Bu yönüyle 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler hem ilçemizin hem de ülkemizin geleceği adına büyük önem arz ediyor. Bütün vatandaşlarımızın sandık başına giderek oylarını kullanmaları, tercihlerini ortaya koymaları gerekiyor. Bu asli bir görevdir" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.