Engelsiz etkinlik

Engelsiz etkinlik

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, “Engelleri Birlikte Aşıyoruz” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, 7'den 70'e engelli vatandaşlar keyifli bir gün geçirdi.

Gençlik Parkı Kültür Merkezi Necip Fazıl Salonu'nda düzenlenen programa; Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Özcan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Ünsal, Belpa Genel Müdürü Fatih Çelik ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker de katıldı. 

Mehter Takımı, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi ve Elvankent Aile Yaşam Merkezi Engelli Lokalleri üyelerinin halk oyunları, işaret dili ve dans gösterileri büyük alkış aldı.

scg_9821.jpg

TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ

Engelliler Hizmet Merkezi’ne kayıtlı olan ve ihtiyaç sahibi engelli üyelere yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla yıl boyu akülü ve manuel tekerlekli sandalye yardımı yapan Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası programı nedeniyle 8 engelli üyeye daha akülü ve manuel tekerlekli sandalye hediye etti.

Etkinliğe ücretsiz tahsis edilen EGO otobüsleriyle getirilen engelli vatandaşlardan İbrahim Çağlar, “Ortam çok güzeldi. Çok hoşumuza gitti. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” derken, Ezgi Atak da, “Programı çok beğendim. Başkanımız Mansur Yavaş'a çok teşekkür ediyorum. Bizleri unutmadı” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.