Erbakan anıldı

Erbakan anıldı

Milli Görüş Hareketi Lideri Eski başbakanlardan Profesör Doktor Necmettin Erbakan'ın vefatının 9. yıldönümü nedeniyle Saadet Partisi Batman Gençlik Teşkilatı tarafından anma programı düzenlendi.

Yoğun ilgi gören ve Batman İl Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programa Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Töngüç, Saadet partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, Hür Dava Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz Beşiri eski Belediye başkanı Ahmet Çiftçi, partililer, STK temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

b923d53e-d586-4c7a-9ab1-78c59483b87f.jpg

İl Başkanı Mehmet Fırat yaptığı konuşmada “Erbakan, 85 yıllık ömrünü hiç çekinmeden davasına, ülkesine, milletine ve insanlığa vakfetti. Siyasi yasaklar, cezaevleri ve her türlü baskı ve zulüm onu asla davasından vazgeçirmedi. Her türlü dünya nimetlerini ve itibarını elinin tersi ile iterek, batıla karşı daima hakkı üstün tuttu, iman, cihat, izzet ve ümmet kavramlarını hiçbir zaman dilinden düşürmedi.” dedi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ise yaptığı konuşmada, Erbakan'ın iktidara gelmek ve bir takım siyasi menfaatler için asla taviz vermediğini belirterek, "Erbakan hocamız sadece Türkiye'de değil bütün dünya insanlığının kurtuluşu için bir takım misyonları önümüze koymuştur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.