Ercan: Ankara'da Birlik Derneği, tabela derneği olmadı

Ercan: Ankara'da Birlik Derneği, tabela derneği olmadı

Ankara’da Birlik Derneği’nin davetine katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Kurulduğu günden bu yana tabela derneği olmadı. Faaliyetleriyle her zaman kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardı” dedi.

Ankara’da Birlik Derneğinin davetine katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Kurulduğu günden bu yana tabela derneği olmadı. Faaliyetleriyle her zaman kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardı” dedi.

Ankara'da Birlik Derneğinin kurucusu kim? ABİD'in faaliyetleri nelerdir? ABİD'in başkanı kimdir?

Ankara’da Birlik Derneğinin geçen akşamki konuğu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’dı. Derneğin aynı zamanda Kurucu Genel Sekreteri Olan Başkan Ercan, diğer dernek üyelerine, “ Başkanlığım nedeniyle bir süre sonra içinizde çok fazla olamadım. Ancak gönlüm her zaman sizinleydi” dedi. Dernek Başkanı Bayram Mutlu ise sözlerine teşekkürle başlayarak, “ Derneğimizi omuz omuza kurduğumuz çok kıymetli arkadaşım Murat Ercan’ı aramızda görmekten ayrı bir heyecan ve mutluluk duyuyorum” ifadelerine yer verdi. 

“KAMUOYUNUN DİKKATİNİ ÇEKMEYİ BAŞARDI”

Dernek kurmanın zor bir süreç olduğunu ve bunun da tabelada kalmaması gerektiğine dikkat çeken Başkan Ercan, “Kurulan birçok derneğin maalesef kuruluş amaçlarına uygun olmuyor. O motivasyonlara sahip olmadıklarını görüyoruz. Belirli süre sonra derneğin yalnızca tabela derneği olduğunu görüyoruz. Ankara’da Birlik Derneği birkaç sonra iki yıllık bir dernek olacak. Kamuoyu tarafından derneği fark edilir hale getirmek çok zor iştir. Hem aktif ve fonksiyonel bir dernek olarak hayatına devam ediyor olması hem de kamuoyunun dik katını bu kadar kısa sürede çekmesi çok takdire şayandır. Bu en önemli eşiğin atlandığını gösteriyor. Bundan sonra yaptıklarıyla daha çok dikkat çekecek. Aramızdan gerçekten önemli ve iyi pozisyonlara gelecek insanlar olacak buna da inanıyorum” diye konuştu. 

“GÖNLÜM SİZİNLEYDİ”

Sincan Belediye Başkanı olduktan sonra derneğin çok içinde bulunamadığını belirten Ercan, “Ben bir süre sonra malum içinizde çok bulunamadım. Yanınızda bulunamadığım her anda gönlüm sizinleydi. Siz bir belediye başkanı çıkarmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz ben de sizin gibi dostlara sahip olduğum için mutluluk yaşıyorum. Bu dostluğumuz ilelebet devam edecektir. Bayram Başkanımızla her zaman dost ve arkadaş olarak mütalaa ettik. Çok zaman birlikte istişare ettik derdimizi birbirimize açtık” şeklinde konuştu.   

“DERNEĞİMİZ TÜM KESİMLERİ KUCAKLIYOR”

Ankara’da Birlik Derneği Başkanı Bayram Mutlu ise sözlerine teşekkürlere başlayarak şöyle devam etti:

“Çok değerli arkadaşım ve derneğimizin Kurucu Genel Sekreteri Murat Ercan’a katılımından dolayı çok teşekkür ederim. Değerli dostlarım yapmış olduğumuz faaliyetler ve etkinlikler yazılı ve görsel basında defalarca yer almaya devam etmektedir. Bu yayınların sonucunda da kamuoyunun sürekli takdirini kazanmaktayız. Son olarak geçtiğimiz ay Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan konuğumuzda. Buraya gelerek hizmetlerini anlattı. Dernek üyelerimizle bir araya gelerek onları da Çubuk’a davet etti. Bizler de ziyaretinde bulundu. Dernek olarak en büyük farkımızı da belirtmek isterim. 7’den 70’e toplumun her kesimini kucaklıyor ve onlara hitap eden çalışmalar yapıyoruz. Ankara’nın Başkent oluşu ile ilgili konserlerimiz oldu. Toplumun büyük kesimini kucaklamaya devam edeceğiz ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” 

Erkal Erdoğan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.