Erdoğan: Terör örgütlerini gömerek bugünlere geldik

Erdoğan: Terör örgütlerini gömerek bugünlere geldik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Afrin'de bütün terör örgütlerini tünellere gömdük. Cerablus'ta, El Bab'da, Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te gömdük ve bugünlere geldik." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Yola çıktık, milletvekili oldular, bakan oldular ama trenden indiler. Trenden inenler de bu trene bir daha binemeyecekler. Benim istediğim niye yok, bu tür şeyler olmasın. Davayı iktidara taşıyalım, nefsimizi değil. Nefsi ne kadar ayaklarımızın altına alırsak hedefe o kadar çabuk ulaşırız. 

Halen ihale süreci devam eden 900 yataklı şehir hastanemizi hizmete sunacağız. Türkiye'nin ve Avrupa'nın ilk denize dolgu yapılarak inşa edilen havalimanını kazandırdık. Ordu'da fındık üreticilerimize 309 milyon lira tutarında destek verdik. Son 16 yılda 3 katrilyon lira destek verildi.

"BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİNİ TÜNELLERE GÖMDÜK"

Seçim sonuçlarına gölge düşürmek isteyenlerin neyi amaçladığını Ordu biliyor. Afrin'in buün birinci yıldönümü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Az önce Afrin'e seslendim. Afrin'de bütün terör örgütlerini tünellere gömdük. Cerablus'ta, El Bab'da, Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te gömdük ve bugünlere geldik. Biz şehitlerimizle bugünlere geldik. Elimizdeki topraklara göz dikmeye kalkıyorlar. Topraklarımıza göz dikenlerin gözlerini çıkaracağımızı bilsinler. Mesele ne Suriye, ne Irak meselesi. Doğrudan doğruya Türkiye meselesi. Her gün ağız değiştirenlerin neyin peşinde olduğunu Ordu gayet iyi biliyor. 

Biz milletimizle hiçbir zaman inatlaşmadık. Millete rağmen hiçbir işe kalkışmadık. Bizim hatalarımız yok mu, tabii ki var. Ama biz hatalarımızın muhasebesini yapıyoruz."

İKİ İLÇEDE MHP'YE DESTEK

AK Parti, Ordu'da 31 Mart yerel seçimlerinde iki ilçede MHP'yi destekleyecek.

İşte AK Parti'nin ordu adayları...

Akkuş: İsa Demirci

Altınordu: Aşkın Tören

Aybastı: Beytullah Geçtan

Çatalpınar: Ahmet Türe

Çaybaşı: Hüseyin Semiz

Fatsa: İbrahim Etem Kibar

Gölköy: Fikri Uludağ

Gülyalı: Talip Şen

Gürgentepe: Yaşar Şahin

Kabadüz: Yener Kaya

Kabataş: Yakup Yılmaz

Korgan: Tuncay Kiraz

Kumru: Yusuf Yalçova

Mesudiye: İsa Gül

Perşembe: Mustafa Tandoğan

Ulubey: İsa Türkcan

Ünye: Hüseyin Tavlı

İkizce: Osman Kaygı (MHP) 

Çamaş: Mahmut Ayparçası (MHP)

Ordu Büyükşehir Belediyesi: Hilmi Güler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.