Erdoğan'dan Ekonomi açıklaması! Türk ekonomisinin temelleri sağlam

Erdoğan'dan Ekonomi açıklaması! Türk ekonomisinin temelleri sağlam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eylülde açıkladığımız Yeni Ekonomik Programımızla artık bundan sonra katma değeri yüksek ürünlere daha fazla yoğunlaşacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "Eylülde açıkladığımız Yeni Ekonomik Programımızla artık bundan sonra katma değeri yüksek ürünlere daha fazla yoğunlaşacağız." ifadelerini kullandı.

"Macaristan'la savunma sanayine yönelik adımlar atmayı planlıyoruz"
Başkan Erdoğan, "Macaristan'la özellikle savunma sanayine yönelik bazı adımları atmayı planlıyoruz. Yaptığımız görüşmelerde bu konuların üzerinde de durduk." dedi.

Soçi Zirvesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçen ay Soçi Zirvesi'nde Sayın Putin ile imzaladığımız mutabakat muhtırası, İdlib'de yaşayan 3,5 milyon Suriyelinin emniyetini garanti altına almıştır." şeklinde konuştu.

"Uluslararası toplum sorumluluklarını yerine getirmedi"
Başkan Erdoğan, mülteci meselesinin çözümünde uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmediğini kaydetti.

"Türk ekonomisinin temelleri sağlamdır"
"Türk ekonomisinin temelleri sağlamdır. Türk ekonomisini ve bankacılık sistemini bir defa kimse çökertemeyecektir, zira şoklara dayanıklıdır." ifadelerini kullanan Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ticaret savaşları gibi söylemlerin ticaretimizi esir almaya çalıştığı bir ortamda Macaristan'la ekonomik işbirliğimiz çok büyük önem arz ediyor. AB ile Gümrük Birliği güncellemesi çalışmalarına hala başlanamaması ve Türk iş adamlarının, halkının vizeye tabi olması, potansiyelimizin tam olarak kullanılmasının önündeki en büyük engellerdendir." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.