Esertepe'de çöp sorunu

Esertepe'de çöp sorunu

Keçiören Esertepe'de Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi ile Şehit Lütfi Dereli Sokak arasında kalan boş bölgede biriken çöpler uzun süredir toplanmıyor. Mahalle sakinleri yetkililerden çözüm talep ediyor.

Esertepe'de Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi ile Şehit Lütfi Dereli Sokak arasında kalan eski gecekondu bölgesindeki evler yıkıldı. Ancak, bu seferde bölge çöplerin ve inşaat hafriyatların dökülmesinden ötürü mezbelelik içinde kaldı.

Keçiören'de 'Esertepe Pazaryeri' olarak bilinen bölge, kentsel dönüşmeden geçti. Mahallede az sayıda kalan gece kondular ise, bir kaç yıl önce yıkıldı. Ancak, Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi ile Şehit Lütfi Dereli Sokak arasında kalan gecekondulardan bazıları tamamen yıkılmadığı gibi henüz arazilerine de bina yapılmadığından için iki yol arasında garip bir görüntü ortaya çıktı. Lüks konutların altında kalan bu gecekondu kalıntıları, kentsel dönüşümü tamamlanmak üzere olan Esertepe ile çelişen bir görüntü sunuyor. İki yol arasında kalan bölgeye bir süredir çöp ve inşaat hafriyatlarının da dökülmesi, yol kenarlarını tamamen mezbelelik haline getirdi.

KEÇİÖREN'E YAKIŞMIYOR

Eseretepe Pazaryeri'nin altında kalan Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi ile Şehit Lütfi Dereli Sokak'ta uzun süredir toplanmayan çöpler, Keçiören'e yakışmayan görüntüler oluşturuyor.

Bölgeye çöp döken sorumsuzlar yüzünden yol kenarlarında biriken atıklar, uzun süredir toplanmadığı için, durumdan şikayetçi olan Esertepeliler, yetkililerin soruna acilen çözüm bulunmasını istedi. Semt sakinleri, Eseretepe Pazaryeri'nin altında kalan bölgenin uzun süredir toplanmayan çöplerin, Keçiören'e yakışmayan görüntüler oluşturduğunu kaydetti.

Uğur DUYAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.