Eskişehir'de dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi

Eskişehir'de akşam saatlerinde başlayan dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde de şiddetini artıran sağanak ve dolu yağışı, cadde ile sokakları göle çevirdi.

Şehir merkezinde akşam saatlerinde aniden başlayan dolu yağışına yakalananlar, iş yerlerine ve kapalı alanlara sığındı. Sürücüler ise, araçlarını doludan korumak için üzerilerine battaniye ve karton sermeye çalıştı. Birçok kişi dolu yağışını görüntüledi ve bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Yağış nedeniyle bazı ev ve işyerlerinin bodrum katlarını sui bastı. Belediye ekipleri su tahliye işlemi başlattı. 

KIRIKKALE'DE SAĞANAK VE DOLU, HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Sulakyurt ilçesinde şiddetini artıran sağanak ve dolu, yaşamı olumsuz etkiledi. cadde ve sokaklar dakikalar içerisinde göle dönüştü. Etkili yağış nedeniyle caddelerde büyük su birikintileri oluştu. Sulakyurt Belediyesine ait ekipler tıkanan kanalları açmak için yoğun çaba sarf etti. Olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, "İlçemizde yoğun yağmur ve dolu yağışından sonraki sel, dere yataklarından taşan sel sonucunda tıkanan kanalizasyonlar, bozulan yollar, şükürler olsun can ve mal kaybımız olmadan atlattık. Allah'ım beterinden saklasın, belediyecilik anlamında çalışmalarımıza başlayarak vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeye gayret gösteriyoruz" dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar