Etimesgut Belediyesi, hayatın her alanında

Etimesgut Belediyesi, hayatın her alanında

Enver Demirel, ilçede yaşayan yaklaşık 600 bin Etimesgutlunun yaşam kalitesini artıran hizmet ve yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Beşikten mezara hayatın her alanında, hemşehrilerimizin hayatında var olmak ve etkin olmak istiyoruz" dedi.

Hizmetlerle 'Daha çağdaş Etimesgut, daha mesut ve mutlu Etimesgutlu' hedeflediklerinin altını çizen Demirel, toplumun tüm kesimlerinin yararlanabildiği hizmet ve yatırımlara imza attıklarını söyledi.
Başkan Demirel sözlerini şöyle sürdürdü: "Çocuğumuz doğuyor, hoşgeldin bebek paketiyle onu karşılıyoruz. Kreşlerimizde okul öncesi eğitime başlıyorlar. Sünnet çağına gelmiş yavrularımızın sünnetlerini yapıyoruz. Evlenme çağına gelmiş ihtiyaç sahibi gençlerimizi evlendiriyoruz. İş hayatına atılan vatandaşlarımız, yaşam merkezlerimizde boş zamanlarını değerlendiriyorlar, günün stresini, yorgunluğunu atıyorlar. Hanımlarımız, Halide Edib Hanımlar Konağı'nda keyifli vakit geçiriyorlar. Gençlerimiz, Kent Konseyi Kent Kütüphanesi'nde, Atatürk Okuma Evi'nde ders çalışabiliyorlar. 12 noktadaki etiSEM birimlerimizden 17 yaş ve üzeri hemşehrilerimiz meslek ve beceri öğreniyor. Emeklilerimiz, emekli dinlenme evlerinde bir araya geliyorlar, emekliliğin tadını çıkarıyorlar. Kimsesi olmayan yaşlılarımız erinç evimizde, hayatlarının son demini rahat ve huzur içinde yaşıyorlar. Yardıma muhtaç 10 bin ailemiz, aşevi, eti-kart ve diğer sosyal hizmetlerimizden yararlanıyorlar. Bakıma muhtaç hasta, engelli ve yaşlılarımızın bakımlarını evlerinde belediye olarak biz yapıyoruz. Cenaze hizmetlerimizle de hayatını kaybeden hemşehrimize son görevimizi yaparken, acılı günlerinde hemşehrilerimizin yanlarında olmaya çalışıyoruz. Yatırım ve hizmetlerimizle, insanımızın yaşam kalitesini daha da artırmanın gayreti içindeyiz".
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.