Etimesgut Belediyesi İbra edildi

Etimesgut Belediyesi İbra edildi

Etimesgut Belediyesi 2018 mali yılı faaliyet raporu ibra edildi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel başkanlığında toplanan belediye meclisi faaliyet raporunu görüştü.

Rapor hakkında MHP Grup Başkanvekili Nazım İlgi, AK Parti Grup Başkanvekili Ali Doğan, CHP Grup Başkanvekili Hür Keçeci, İyi Parti Grup Başkanvekili İsmail Kalaycı partilerinin görüşlerini dile getirdiler. Grup başkanvekilleri hizmetleri için Demirel'e teşekkür ederek, Etimesgut'un yaşam kalitesini artıracak her türlü hizmete destek vereceklerinin altını çizdiler.

GÜZEL HİZMETLER YAPTIK

Başkan Demirel, yaptığı faaliyet raporu değerlendirmesinde şunları kaydetti: "Bu faaliyet raporunda Türkiye'nin örnek engelsiz yaşam merkezi, Güzelkent Aile Yaşam Merkezi, Bağlıca Aile Yaşam Eğitim ve Spor Yerleşkesi, Halk Kütüphanesi, Tunahan Spor Tesisleri, Emiryaman Cami ve Türbesi, aile yaşam merkezleri, parklar, yeşil alanlar, hatıra ormanları, kültürel sanatsal ve sosyal birçok hizmet var. Bu tesisleri yaparken mevcut imkanlarımızı en iyi şekilde kullanarak, gayrimenkul satışı yapmadan gerçekleştirdik. İnşallah yeni hizmet dönemimizde yeni hizmetlere imza atacağız. Meclis üyelerimiz lütfen belediyemizin yaşam merkezlerini, tesislerini, yeşil alanlarını hatıra ormanlarını geziniz, görünüz. Eksiklerimizi bize bildirerek yapıcı eleştirilerde bulununuz" Demirel faaliyet raporunun Etimesgut için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Demirel'in konuşmasının ardından faaliyet raporu oylandı. Yapılan oylama sonucunda rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Rapora AK Parti ve MHP meclis üyeleri evet oyu verirken CHP ve İyi Parti meclis üyeleri çekimser oy kullandılar. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.