Etimesgut temizlendi yenilendi

Etimesgut temizlendi yenilendi

Etimesgut Belediyesi, gündeme getirdiğimiz Eryaman Devlet Mahallesi’ndeki çöp sorununa karşı kayıtsız kalmadı. Çevre sakinleri, ilçenin pek çok noktasına yeni konteyner yerleştirilmesinden ve etrafının temizlenmesinden memnun.

Gündeme getirdiğimiz Etimesgut Devlet mahallesindeki çöplerin gelişi güzel şekilde ortaya atılmasına Etimesgut Belediyesi kayıtsız kalmadı. Vatandaşların tepkisini çeken görüntüye çözüm getiren Belediye yetkilileri, belirttiğimiz yerde dâhil olmak üzere ilçede birçok noktaya çöp konteyneri yerleştirdi. Vatandaşlar ise gazetemize ve belediyeye teşekkürlerini iletti.  

GÜNDEME GETİRMİŞTİK

Daha önce gündeme getirdiğimiz bölgedeki konteyner yetersizliği ile araziye gelişi güzel atılan çöpler, ekmek kırıntıları Etimesgut Belediyesi tarafından çözüme kavuşturuldu. Araziyi temizleme çalışmalarının ardından eskisine nazaran daha modern ve büyük konteyner koyuldu. 

VATANDAŞ MEMNUN

Çevre sakinleri ise sıcak günler gelmeden bu sorunun çözülmesini memnuniyetle karşıladı. Mahallenin pek çok noktasına yeni konteynerler koyulduğunu vatandaşlar, “Yaz aylarında koku ve sinek sıkıntımız oluyordu. Bu yaz öyle olmaz diye düşünüyoruz olması gereken buydu” ifadelerinde bulundu. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.