Etimesgut’ta 4. Emekli Konağı

Etimesgut’ta 4. Emekli Konağı

Etimesgut Belediyesi, ilçenin 4. emekli konağını Güzelkent Aile Yaşam, Eğitim ve Sağlık Merkezi bünyesinde hizmete açtı. 

Etimesgut Belediyesi, ilçenin 4. emekli konağını Güzelkent Aile Yaşam, Eğitim ve Sağlık Merkezi bünyesinde hizmete açtı. 

Güzelkent Emekli Konağı, Eryaman Atatürk Emekli Konağı, Elvankent Emekli Konağı ve Atayurt Emekli Konağı'ndan sonra, Etimesgutlu emeklilerin yeni buluşma mekanı oldu. 

Etimesgut Belediyesi Güzelkent Aile Yaşam, Eğitim ve Sağlık Merkezi içerisinde yer alan emekliler konağı, emeklilerin buluşma adresi oldu. Bölgede oturan emekliler, emekli konağında bir araya geliyor, çaylarını içip sohbet ediyorlar. İsteyen büyük solanda TV izleyip tavla, satranç gibi oyunlarını oynarken, dileyen emekliler de okuma salonunda kitap ve gazete okuyarak gündemi birlikte değerlendirme imkanı buluyorlar. 

EMEKLİLER MUTLU

Emekliler, konak açıldıktan sonra zamanlarının büyük bir bölümünü burada geçirdiklerini ifade ederek, "Daha önce parklarda, kahvehanelerde bir araya gelebiliyorduk. Bu merkez açılınca yeni adresimiz burası oldu. Bizlere bu hizmeti sunan Belediye Başkanımız Sayın Enver Demirel'e teşekkür ederiz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

ÖRNEK YAŞAM MERKEZİ

Başkan Demirel de, emekli konağının Etimesgut için hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Ankara'nın en çağdaş tesislerinden olan Güzelkent Aile Yaşam, Eğitim, Spor ve Sağlık Merkezi'ni tamamlayarak hizmete açtık. Merkezde, emekli hemşehrilerimiz konağımızın yanı sıra kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, kreş, sağlık ve etiSEM birimlerimiz hizmet veriyor. Bu merkezimiz de hizmete açtığımız diğer bir çok tesisimiz gibi, ilçemizin değerine değer katan ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini daha da artıran örnek bir tesis olmuştur. Tüm hemşehrilerimizi tesislerimizden yararlanmaya davet ediyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.