Etimesgut'ta hedef: Süper Lig

Etimesgut'ta hedef: Süper Lig

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yönetim ve futbolculara seslenerek; " Futbolda şu an 2. ligdeyiz; önce 1. ligi, sonra Süper Ligi hedefliyoruz" dedi.

Etimesgut Müteahhitler Derneği, Etimesgut Belediyespor yönetimi ve takım kadrosu ile kahvaltıda bir araya gelerek destek açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Enver Demirel, yönetim ve futbolculara seslenerek; " Futbolda şu an 2. ligdeyiz; önce 1. ligi, sonra Süper Ligi hedefliyoruz" dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Müteahhitler Derneği'nin Etimesgut Belediyespor ve kulüp yönetimine verdiği kahvaltı programına katıldı. Programa, Etimesgut Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Etimesgut Müteahhitler Derneği Başkanı Baki Çelen, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Başkan Demirel, teknik ekip ve futbolculara seslenerek, "Kültürde, sanatta, sosyal hayatta; her alanda hedefleri olan bir belediyeyiz. Sporda da hedeflerimiz var. Judoda, kick boksta uluslararası madalyalarımız var. Basketbolda, masa tenisinde, teniste varız. Futbolda da 2. ligdeyiz. Hedefimiz önce 1. lig, ardından süper ligdir. Kendimize hedefler koymazsak başarıya ulaşamayız. Şu anda ligde orta sıralardayız. Ama henüz her şey bitmiş değildir; ligin ilk devresi bu hafta sona eriyor. 2. yarıya daha iyi hazırlanıp Play-Of'a kalarak 1. lig hedefimize bu sezon ulaşmalıyız. Bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

SPORA YATIRIM YAPIYORUZ

Demirel, futbolculardan Etimesgut'u benimsemelerini ve 600 bin Etimesgutlu'yu düşünerek sahada mücadele etmelerini istedi. Belediye olarak spora büyük önem verdiklerini ifade eden Demirel, "Atatürk Stadımızı yeniledik. Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Yerleşkemizi tamamlıyoruz. Burada sizler için konaklama ve 2 adet antrenman sahası da yer alıyor. Kulüp yönetimimiz elinden gelen gayreti sergiliyor. Müteahhitlerimiz, iş adamlarımız başarınız için çaba gösteriyor. Sizlere sahada mücadele ederek kazanmak ve Etimesgut'a hak ettiği şampiyonlukları, kupaları getirmek kalıyor" dedi.

Kulüp Başkanı Hasan Kartal, son haftalarda yakaladıkları çıkışın süreceğini söyledi. Müteahhitler Derneği Başkanı Baki Çelen ise Etimesgutlu müteahhitler olarak Etimesgut Belediyespor'un her zaman yanında olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.