Etimesgut'ta Kent Konseyi ibra edildi

Etimesgut'ta Kent Konseyi ibra edildi

Etimesgut Kent Konseyi 20. Olağan Genel Kurulunda, konseyin faaliyetleri ibra edildi.

Etimesgut Kent Konseyi 20. Olağan Genel Kurulu, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kent Konseyi Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurula, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile kent konseyi üyeleri katıldı. Divan oluşturulduktan sonra kent konseyinin faaliyetleri, engelli, kadın ve gençlik meclisleri ile ihtisas ve mahalle çalışma gruplarının kararları okunarak ibra edildi.


DAHA AKTİF BİR KENT KONSEYİ


Başkan Demirel, kent konseyi üyelerine seslenerek, "Toplumun tüm kesimlerini kucaklıyoruz. Herkesin istek ve ihtiyaçlarına cevap verecek tesisler, yeşil alanlar, hatıra ormanları, sosyal ve kültürel hizmetler gerçekleştiriyoruz. Her alanda yaptığımız hizmetlerle örnek bir Etimesgut kuruyoruz. Tüm bu yatırımları ve hizmetleri sizin zamanınızı, sizin makamınızı ve sizin paranızı kullanarak yapıyoruz. Bu nedenle bizi takip ediniz, yaptığımız tesislerden en iyi şekilde yararlanınız. Onları koruyup kollayınız" dedi. Demirel, kent konseyinin çalışmalarını yakından takip ettiğini de belirterek, meclislerin, ihtisas ve mahalle çalışma gruplarının daha aktif olması gerektiğini söyledi.


DEMİREL'E TEŞEKKÜR ETTİLER


Genel Kurulda konuşan Kent Konseyi Başkanı Alaattin Sonat, Başkan Demirel'in destekleriyle daha güzel çalışmalar gerçekleştireceklerini belirterek, katkılarından dolayı teşekkür etti. Kadın Meclisi Başkanı Muazzez Özdoğan, Engelliler Meclisi Başkanı Ömer Uzun ve Gençlik Meclisi Başkanı Erhan Göksu da birer konuşma yaparak, başkanı bulundukları meclislerin faaliyetlerini anlattılar.


Genel kurula katılan vatandaşlar da söz alarak görüşlerini dile getirdiler, karşılaştıkları sorunları Başkan Demirel'e iletme imkanı buldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.