Etiyopyalı kadından MHP'ye üyelik başvurusu

Etiyopyalı kadından MHP'ye üyelik başvurusu

Etiyopyalı İngilizce öğretmeni kadın, MHP'ye üyelik başvurusunda bulundu. Semansn Dubola Ceran'ın, Kocaeli Körfez'de emekli bir Türk bankacı ile evli olduğu ve yıllar önce Türk vatandaşlığına geçtiği öğrenildi.

MHP dikkat çeken bir üyelik başvurusu aldı. Bu öyle bir başvuru ki MHP'de bir ilk... Etiyopyalı İngilizce öğretmeni kadın, MHP'ye üyelik başvurusunda bulundu. Semansn Dubola Ceran'ın, Kocaeli Körfez'de emekli bir Türk bankacı ile evli olduğu ve yıllar önce Türk vatandaşlığına geçtiği öğrenildi. 

Kocaeli Körfez'de, özel okulda İngilizce öğretmenliği yapan Etiyopya asıllı Türk vatandaşı Semansn Dubola Ceran, MHP'ye üyelik başvurusu yaptı. 

Körfez'de emekli bankacı Kadir Ceran ile 9 yıldır evli olan, özel okulda İngilizce öğretmeni Semansn Dubola Ceran, MHP'ye üyelik başvurusu yaptı. Arkadaşlarının çağrısı üzerine yerel seçimde partisinin çalışmalarına destek olmak istediğini belirten Semansn Dubola Ceran, üyelik formunu doldurdu.

MHP'li yöneticiler Etiyopyalı kadın öğretmenin başvurusuna hem şaşırdı hem mutlu oldu. 

Etiyopya asıllı Türk vatandaşı Semansn Dubola Ceran'ın üyelik formunu alan MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, böyle bir olayın ilk kez yaşandığını belirtti.

MHP'li Başkan Gürsu, bunun MHP'nin ne kadar güçlü bir parti haline geldiğinin göstergesi olduğunu kaydetti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.