Farklı tabak

Farklı tabak

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen MÜSİAD Ankara iftarında mazlum coğrafyalara istinaden tabakların üçte ikisi farkındalık oluşturmak amacıyla boş bırakıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programında farkındalık oluşturmak amacıyla tabakların 3’te 2’si boş bırakıldı. Boş bırakılan alanlara mazlum coğrafyalardan Filistin ve Suriye’nin adının yazılması ise gözlerden kaçmadı.

KUR’AN KERİM TİLAVETİYLE BAŞLADI

“Bütün insanlığın kurtuluşu olmayan bir çözüm bizim de kurtuluşumuz  olamaz" sloganıyla düzenlenen Geleneksel MÜSİAD Ankara İftarı programı, Ankara Hacı Bayram Veli Camisi emekli imamı Abdülkadir Şehitoğlu’nun Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gümrük ve Ticaret Bakanı  Bülent Tüfenkci, Maliye Bakanı Naci Ağbal, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK  Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Ankara  Milletvekili Cemil Çiçek, Ankara Valisi Ercan Topaca, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği  (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ile iş ve siyaset dünyasından isimler  katıldı.

TABAKLARIN 3’TE 2’Sİ BOŞ BIRAKILDI

Kurulan sofralara ikramların gelmesiyle birlikte, tabakların 3’te 2’sinin boş bırakılması davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Mazlum coğrafyalar için tabakların 3’te 2’sinin boş bırakıldığı programda, tabakların boş kısmında ise Filistin ve Suriye yazdığı gözlerden kaçmadı.  ATO Congresium da düzenlenen programda Ramazanın bereket, rahmet ve mağfiret ayı olduğunu belirterek  sözlerine başlayan Başbakan Binali Yıldırım, MÜSİAD'ın iş dünyası, sanayi ve reel sektörün önemli  bir sivil toplum örgütü olduğunu dile getirdi. MÜSİAD'ın, vatandaşlara iş, aş, ekonomiye katma değer, ihracat ve  üretime katkı sağladığını, refahın gelişmesi, ülkenin kalkınması için çalışmalar  yürüttüğünü belirten Yıldırım, bunun için MÜSİAD üyelerine teşekkür etti.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.