Fatih Duruay kimdir? Aslen nereli ve biyografisi

Fatih Duruay kimdir? Aslen nereli ve biyografisi

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi belediye başkanı olan Fatih Duruay kimdir? İlçede yaptığı çalışmalarla ön plana çıkan Fatih Duruay kaç yaşındadır? İşte başarılı siyasetçinin memleketi ve biyografisi...

FATİH DURUAY KİMDİR?

1963 senesinde Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde dünyaya gelen Fatih Duruay doğma büyüme buralıdır.. İlkokulu eğitimini İnönü İlkokulu’nda, orta öğrenim ve lise eğitimini Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi’nde bitirmiş, yüksek öğrenim eğitimini ise Anadolu Üniversitesi yerel yönetimler bölümünü ön lisans olarak, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetim bölümünde lisans eğitimini ise tüm dönemlerde yüksek onur belgeleri almaya hak kazanarak başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

Evli ve üç çocuk babası olan başarılı siyasetçi Fatih Duruay, orta seviyede İngilizce bilmektedir.

Lise ve yüksek öğrenim süreçleri arasında aile şirketinde uzun yıllar yöneticilik ve koordinatörlük yaptı.

Mart 1993 senesinde Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcılığı ile başlayan aktif siyasi hayatına 1999 senesinde Fazilet Partisi Gölbaşı İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam ettirdi.

Aktif siyasi hayatı içerisinde Ankara İl Genel Meclis Üyeliği 1994 - 1999 senelerin arasında Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliği 2009 - 2014 seneleri arasında görevlerinde bulundu.

fatih-duruay-kac-yasinda.jpg

Gönüllü çalışmalar ve sivil toplum faaliyetleri içinde genç yaşlardan itibaren aktif olarak bulunmuş ve bugüne değin muhtelif Sivil Toplum Kuruluşlarındaki görevlere aralıksız devam etmiştir.

İmam Hatipleri Yaşatma Derneği, Gölbaşı Camileri Kurma Derneği, Şampiyon Sporcular Kulübü, Anadolu Kardeşlik Derneği, Gölbaşını Yaşatma ve Koruma Derneği, Muhafazakar Demokrat Düşünce Topluluğu katkı sunulan Sivil Toplum Kuruluşlarındandır.

Şimdilerde ise Türkiye'nin başkeni Ankara'nın Gölbaşı ilçesinin belediye başkanlığı görevini yürütmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.