Fethi Yaşar: Bunlar bize gurur veriyor

Fethi Yaşar: Bunlar bize gurur veriyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ‘‘Buradan öğrendiklerini uygulayarak güzel şeyler üreten, satan ve bu sayede aile bütçesine katkı sağlayan vatandaşlarımız var. Bunlar bize gurur veriyor” dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Avcılar Mahallesi Kurs Merkezini ziyaret etti.

Yaşar, ‘‘Buradan öğrendiklerini uygulayarak güzel şeyler üreten, satan ve bu sayede aile bütçesine katkı sağlayan vatandaşlarımız var. Bunlar bize gurur veriyor” dedi.

YENİMEK’in Avcılar’da bulunan kurs merkezine giden Yaşar, kursiyerler tarafından coşkuyla karşılandı.

“Aile bütçesine katkı sağlayan vatandaşlarımız var”

Çeyiz ürünleri, giyim, iğne teknikleri, tel kırma, iğne oyası, örgü, bilgisayar işletmenliği, cilt bakımı, ahşap boyama, taş bebek ve resim kurslarında eğitim alan vatandaşlarla sohbet eden Yaşar, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini de inceleyerek bilgi aldı.

Kursiyerlere “ellerinize sağlık” diyen Fethi Yaşar, YENİMEK kurslarının meslek edinme ve hobi dışında Yenimahalle’de birlik, beraberlik ve dayanışmayı da güçlendirme gibi bir görev üstlendiğine de dikkat çekerek, “Burada kiminiz meslek, kiminiz hobi ediniyor. Aynı zamanda kurslarımızla yeni arkadaşlıklar kuruyorsunuz. Komşuluk ilişkileriniz geliştiriyorsunuz. Buradan öğrendiklerini uygulayarak güzel şeyler üreten, satan ve bu sayede aile bütçesine katkı sağlayan vatandaşlarımız var. Bunlar bize gurur veriyor” dedi.

“Sizlerin beklentileri bizim için önemli”

Yenimahalle Belediyesi’nin hizmet anlayışının insan odaklı ve ihtiyaca göre olduğunu söyleyen Yaşar, “Göreve geldiğim günden beri Yenimahalle’nin gelişmesi, güzelleşmesi için çalışıyorum. Bunları yaparken de önceliğimiz sizlersiniz. Sizlerin beklentileri, sizlerin mutluluğu bizim için önemli. Bu yüzden eğitimden sanata, kültürel etkinliklerden spor aktivitelerine kadar üretilen her projede sizleri ön planda düşünerek hareket ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.