Fethi Yaşar güçlüleri ağırladı

Fethi Yaşar güçlüleri ağırladı

Ankaragüçlü taraftarlar, 1. Lig'den Süper Lig'e çıkan takımlarını zor zamanlarında yalnız bırakmayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a, ahde vefa örneği göstererek teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ankaragüçlü taraftarları, makamında ağırlayan Başkan Yaşar’a sarı lacivert renge gönül vermiş, yüreğinde Ankaragücü aşkı yaşayan tüm taraftarlar adına teşekkür eden grup, takımın şampiyonluk formasını ve Ankaragücü atkısını da hediye etti. 

Üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim

Ankaragücü taraftarları adına ziyarete gelen gruba teşekkür eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ederim, Ankaragücü başkentin simgesi. Ankaragücü’ne hep beraber sahip çıkmak zorundayız. Sıkıntıların önemli bir kısmı aşıldı. Bundan sonrasını da beraberce aşacağız. Ben üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim”  dedi. 

Takım yönetmek belediye başkanlarının görevi değil

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette, "Takım yönetmek belediye başkanlarının görevi değildir" diyerek sözlerine devam eden Yaşar, "O iş ayrı bir iş. Belediye Başkanları ilindeki, ilçesindeki takımlara bütçesinden belli oranlarda maddi yardım yapmalı, takımın başarısı için de destek vermelidir. Ankaragücü bu durumlara düşecek takım değildi. Bu kadar seyircisi olan, Ankaralıların gönlünde bu kadar yer bulup taht kurmuş bir takımı ben yöneteceğim, sen yöneteceksin kavgasıyla bu günlere getirdiler. Önemli olan gençlerimizin sporla ilgilenmelerini sağlamaktır. Belediyeler olarak bizler spor altyapısı oluşturup çocuklarımızı spora yönelteceğiz" dedi 

Herkes unutur, biz unutmayız

Kökleri İmalat-ı Harbiye'ye dayanan, Mustafa Kemal Atatürk’ün takımına gönül vermekten gurur duyduklarını ifade eden taraftarlar adına konuşan Celal Oltulu “Biz şehitler veren bir takımın soyundan geliyoruz. Herkes unutur, biz unutmayız. Sizin yaptıklarınızı da unutmayacağız. Bizim zor günümüzde kapılarınızı açtınız. Her türlü maddi, manevi desteği verdiniz. Tüm taraftarlarımız adına siz çok teşekkür ederiz” dedi. Taraftar grubu, ziyaretin sonunda Başkan Yaşar’a bir de teşekkür plaketi takdim etti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.