FETÖ'cülerin Hedefinde

FETÖ'cülerin Hedefinde

15 Temmuz’da Genelkurmay’a girerek hain darbecilere karşı kahramanca mücadele vermesiyle bilinen AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, firari FETÖ’cü sözde gazetecilerce hedefe oturtuldu. 

“TEHDİTLERDEN KORKMUYORUM”

Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Aslan gibi firari FETÖ’cüler tarafından internetti sürekli hedef gösterildiğini belirten Karaca,  “Tehditler bizi yıldıramaz. Bizi FETÖ’cülerin hedef göstermeleri doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi. 

AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, çalışmalarıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Partisinin Ankara’daki mevcut ilçe başkanları arasında en tecrübeli isim olduğunu belirten Karaca, “Halkın tek umudu AK Parti çatısı altında 2006 yılından 2012’ye kadar Altındağ’da ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüttüm. 2012 yılından günümüze kadar da ilçe başkanlığı emanetini yaklaşık 3 dönemdir taşımayı sürdürüyorum” dedi. 

İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞIYORUZ

8 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürütmesine rağmen hala ilk günkü aşkla hizmet etmeyi sürdürdüğünü vurgulayan Karaca, “Her zaman vatandaşın yanında olan AK Parti’mizin insan odaklı hizmet anlayışıyla, güler yüzlü ve dinamik çalışma felsefesini örnek alarak, sistemli bir şekilde ekibimizle birlikte yola devam ediyoruz. Altındağ’ı karış karış gezerek insanlarımızı mutlu etmek ve onların sıkıntılarını gidermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyoruz. Onların problemlerini çözdükçe bizim omuzlarımızdaki yük de hafifliyor” diye konuştu.

ozelfoto11.jpg

“HER VATANDAŞIMIZIN DERDİNİ DİNLİYORUM”

Vatandaşlarla birebir görüşmeyi her zaman önemsediğini anlatan Karaca, “İlçe Başkanlığımıza gelen her vatandaşımızla görüşürüm. ‘İşim var’ diyerek kimseyle görüşmemezlik yapmam. Telefonlarım sürekli açıktır. İnsanların bir derdi var ki beni arıyor ya da yanıma geliyorlar. Bu durumlara asla duyarsız kalmıyorum. Özveri çalışmalarımızla Altındağ’da sıkıntılar giderek azalıyor. Altındağ, Ankara’nın yıldızı olarak görülüyor” şeklinde konuştu. 

FETÖ’CÜLER HEDEF GÖSTERDİ 

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde Genelkurmay’a girerek büyük bir kahramanlık örneği göstermiş bir isim olan Karaca, firari FETÖ’cü sözde gazeteciler tarafından bugünlerde sıkça hedef gösterildiğini açıkladı. Yurt dışında yaşayan FETÖ’cü gazetecilerin internet ortamında yaptıkları yayınlarda boy boy fotoğraflarını göstererek kendisinin hedef alındığını anlatan Karaca, “Terör örgütü FETÖ’nün medya yapılanmasında yer alan Ekrem Dumanlı ve Adem Yavuz Arslan gibi pek çok firari benim üzerimden bir algı operasyonu başlattı. Yalan ağzına yuva yapmış FETÖ’cüler, ‘İlçe başkanının Genelkurmay’da ne işi vardı? AK Parti darbe girişiminin olacağını biliyordu ve teşkilatlarını önceden yönlendirdi’ yalanlarına sarılıyorlar. Benim üzerimden partimizi karalamaya çalışıyorlar. Benim fotoğraflarımı yayınlayarak güya beni tehdit ediyorlar” ifadelerini kullandı. 

ozefoto111.jpg

“TEHDİTLERDEN KORKMUYORUM”

FETÖ’cülerin tehditlerinden asla korkmadığını söyleyen Karaca, “Tehditler bizi yıldıramaz. Gerçekler ortada. Bugün darbe girişimi olsa yine giderim. Bizim için söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Altındağ teşkilatı olarak o gece 12 şehit verdik, 250’ye yakın gazimiz var. Biz sonumuzu düşünerek o darbe girişimi gecesi çıkmadık sokaklara. Biz vatanımızı kurtarmak için çıktık. Sizce bu planlı bir şey olabilir mi? Bizi FETÖ’cülerin hedef göstermeleri doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi. 

OSMAN AKDOĞAN/İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.