Galatasaray'dan Başakşehir maçı için TFF'ye başvuru

Galatasaray'dan Başakşehir maçı için TFF'ye başvuru

Süper Lig'de gelecek hafta şampiyonluk maçında Başakşehir'i konuk edecek Galatasaray'da Türkiye Kupası kazanılırsa stada getirilecek. Şampiyonluk kupası için de TFF'ye başvuru yapılacak.

Kuruluş tarihinde 22. şampiyonluğunu ilan etme şansı yakalayan Galatasaray, Başakşehir ile karşılaşacağı güne özel hazırlık yapıyor.

Türk Telekom Stadı'nda birçok görsel şölenle birlikte büyük bir kutlama yapılacak. Hem yönetim, hem taraftar grubu ultrAslan, çarşamba günü oynanacak olan Akhisarspor karşılaşmasından sonra şampiyonluk çalışmalarını hızlandıracak. Sarı-kırmızılılar, kazanmaları halinde Türkiye Kupası'nı da o gün Türk Telekom Stadı'na getirecek.

İKİNCİ RANDEVU TÜRK TELEKOM'DA

Galatasaray, önündeki ilk final maçına kupada çıkacak. Türkiye Kupası'nda 17 kez ile en fazla şampiyon olan takım konumundaki sarı-kırmızılılar, tarihinde 23. kez final oynayacak.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin Başakşehir ile oynayacakları maç öncesinde TFF'ye de bir başvuru yaparak Süper Lig şampiyonluğu kupasının Türk Telekom Stadı'na getirilmesini isteyecek. Galatasaray, Başakşehir'i yenmesi halinde kupayı alacak, yenilirse kaybedecek. Beraberlik halinde ise son haftaya uzayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.