Gazi kadroyla yola devam

Gazi kadroyla yola devam

FETÖ darbe girişiminin Başkent'te püskürtülmesinde önemli bir rol oynayan AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve yönetim kadrosunun çoğunluğu ile 18 Şubat'ta yapılacak il kongresinde yola devam edilecek.

AK Parti Ankara İl Teşkilatı'nın kongre tarihi belli oldu. 18 Şubat Pazar günü saat 14'te Ankara Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak 6. Olağan İl Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleşecek. Kongreye on binlerce partilinin katılması bekleniyor. 

BAŞKAN YAMALI İLE YOLA DEVAM

ankara-il-baskani-nedim-yamali..jpg

2014 yılında AK Parti Ankara İl Başkanlığına seçilen Nedim Yamalı ile yeni dönemde de yola devam edileceği öğrenildi. AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın Nedim Yamalı ile devam etme konusunda bizzat talimat verdiği söylendi. Başarılı İl Başkanı Nedim Yamalı'nın ise "görev istenmez verilir" anlayışıyla çalıştığı biliniyor.  

ÖNEMLİ İSİMLER YÖNETİMDE YER ALACAK

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin püskürtülmesinde gösterdikleri mücadele ile büyük başarılara imza atan AK Parti İl Teşkilatı'nda büyük bir değişim beklenmiyor. Yönetim kadrosunun önemli bir kısmıyla devam edileceği konuşuluyor. İl yönetimine değer katacak ve kamuoyunda tanınan bazı önemli isimlere görev verileceği kaydediliyor. AK Parti eski ilçe başkanlarının birkaçının da il yönetiminde görev alması bekleniyor. 

BİNLERCE MÜRACAAT VAR 

AK Parti Ankara İl Teşkilat yönetimine girmek için dışarıdan büyük bir talebin olduğu açıklandı. Müracaat eden kişilerin göz ardı edilmeyerek değerlendirileceği belirtildi. 2014'te yapılan AK Parti Ankara 5. Olağan İl Kongresi'nde yönetime girebilmek için 2 bine yakın bir müracaat olurken bu kongrede ise yaklaşık 5 bin müracaatın yapıldığı öğrenildi.  

HEDEF 26'DA 26

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı yeni yönetim kadrosu ile 2018 yılı çalışmalarını yaparak 2019 seçimlerine hazırlanacak. Yeni dönemde Ankara'da Başkan Yamalı'nın hedefi ise 25 ilçeyi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni almak. Ankara'da şu anda 21 tane belediye AK Parti yönetiminde.  

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.