Genç Medyacılar Derneği'nden medyacılara motivasyon eğitimi

Genç Medyacılar Derneği'nden medyacılara motivasyon eğitimi

Yaklaşık 2 ay önce kurulan Genç Medyacılar Derneği (GMD) medya çalışanlarına motivasyon eğitimi vererek ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Etkinlikten önce söz alan Genç Medyacılar Derneği (GMD) Başkanı Umut Emre Çınar, "Yaklaşık iki ay önce kurulan derneğimiz, ilk etkinliğini gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyor. Bu heyecana ortak olduğunuz için ve verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İlk etkinliğimizi de eğitim üzerine yapmamız, dernek olarak eğitime verdiğimiz önemi açıkça gösteriyor. Bu tür eğitimlerimiz aralıksız olarak devam edecek ve hem medya sektörüne hem de bu sektöre emek verenlere fayda sağlamaya devam edeceğiz" dedi. 

genc-medyacilar-dernegi,-gmd,-umut-emre-cinar,,.jpg

MEDYA SEKTÖRÜNE VE ÇALIŞANLARINA KATKI SAĞLAYACAKLAR

Kısa adı GMD olan dernek; medya sektörü ile çalışanlarına katkı sağlamak ve sorunlara çözüm üretme konusunda fikir sunma amacında. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan GMD Başkanı Umut Emre Çınar, “Derneğimiz kurulalı çok kısa bir süre oldu, ancak bu kısa sürede çok yol kat ettik. Her geçen gün aramıza katılan, bizlere destek veren medya sektöründe çalışan arkadaşlarımızla derneğimiz giderek büyüyor. Amacımız, medya sektörüne ve çalışanlarına fayda sağlamak. Biz dernek olarak, bütünleşik bir anlayışla kimseyi kayırmadan, her arkadaşımızın kendisini rahatça ifade edebileceği bir ortamda hem medya sektörüne hem de medya çalışanlarına katkı sunacak işler yapmak, projeler üretme arzusundayız. Tabiri caizse tabela derneği olmayacağız” şeklinde konuştu.

genc-medyacilar-dernegi,-gmd,-umut-emre-cinar,,,.jpg

GENÇLER DAHA AKTİF OLACAK

İsminden de anlaşılacağı gibi genç bir ekiple yola çıktık diyen Çınar, “Heyecanı ve motivasyonu yüksek genç bir ekibimiz var. Derneğimize katılım için yaş şartı aramıyoruz. Evet ismimiz genç, ancak belirli bir yaşa gelmiş ve tecrübe edinmiş büyüklerimizin de her zaman derneğimizde yeri var, çünkü onlardan öğrenecek çok şeyimiz var. Tabi amacımız genç arkadaşlarımızın daha aktif olması ve sorumluluk almaları. Ayrıca şu an sadece çalışan medyacılar yok aramızda. Geleceğin medya mensubu üniversiteli arkadaşlarımız da bizlerle beraber” ifadelerini kullandı.

genc-medyacilar-dernegi,-gmd,-umut-emre-cinar,,,,.jpg

SEKTÖRÜN SIKINTILARINI YAKINDAN BİLİYORUZ

Gerçekleştirecekleri proje, seminer ve eğitimlerle hem çalışan hem de medya sektöründe çalışmak isteyenlere katkı sunma arzusunda olduklarını belirten Başkan Çınar, “Ciddiyeti elden bırakmadan, medyanın tekrar eski gücüne dönmesine omuz vermek için gayret göstereceğiz. Sektörün sıkıntılarını yakından biliyoruz, bu sıkıntıların aşılması ve eksikliklerin giderilmesi için dernek olarak üstümüze düşen ne varsa yapacağız” dedi.

Emrah Özcan/İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.