Gün Devletimize sahip çıkma günüdür

Gün Devletimize sahip çıkma günüdür

TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Türkiye’nin bu zorlu süreçten daha güçlü çıkacağını belirterek, “Gün birlik olma günüdür, gün hükümetimize ve devletimize sahip çıkma günüdür” dedi.

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak, döviz kurları üzerinden Türkiye’nin yıpratılmaya çalışılmasına sert tepki gösterdi. ABD’nin başlattığı ekonomik savaşı Türkiye’nin kazanacağını belirten Sarıtoprak, 80 milyona birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.  

HÜKÜMETİMİZ İSABETLİ KARAR ALIYOR

Sarıtoprak şunları söyledi: ‘’Ülkemiz varsa biz varız, devletimiz varsa biz varız. Hepimiz aynı gemideyiz. Gemi su alırsa hep beraber batarız. Gün birlik olma günüdür, gün hükümetimize ve devletimize sahip çıkma günüdür. Döviz kurları yakın gelecekte istikrarı sağlayıp, dengesini bulacaktır. Bu ekonomik çalkantı sadece bizim değil tüm Dünya ülkelerinin sorunudur.

Ben bu konuda iyimserim hükümetimiz ve devletimiz çok isabetli bir politika izliyorlar. Ekonomik savaş için ‘tek vücut’ olduk ve kenetlendik. Bu sevindirici bir durumdur. Bizim esas konuşmamız gerek konular Endüstri 4.0, inovasyon, arge, marka patent, teknoparklar, üniversite iş dünyası ilişkileridir. Gündemimizde bunlar olmalıdır.”


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.