Haberimiz ses getirdi o kasisler geri geldi

Haberimiz ses getirdi o kasisler geri geldi

Geçtiğimiz günlerde “Kasisler yeniden yapılsın” manşeti ile gündeme getirdiğimiz haberimize Büyükşehir yetkilileri sessiz kalmadı.

Altındağ Karapürçek Caddesi’nde yol yapımı nedeniyle kaldırılan kasislerin caddeye yeniden yapılmasını isteyen vatandaşlar seslerini gazetemiz aracılığıyla yetkililere duyurmuş ve çözüm talep etmişti. Haberimize duyarsız kalmayan yetkililer, caddede gereken yerlere kasisleri tekrar yaparak caddedeki yaya güvenliğini tekrar sağladı.

VATANDAŞIN ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALMADI

Altındağ Karapürçek Caddesi’nde çevre sakinleri yol yapımı nedeniyle kaldırılan kasislerin yayaların can güvenliği için tekrar yapılmasını istemiş, seslerini gazetemiz aracılığıyla yetkililere duyurmuştu. 2 Ağustos Perşembe günü yayımlanan haber sonrası harekete geçen yetkililer Karapürçek Caddesi’ne kasis çalışması yaparak vatandaşın çağrısına kayıtsız kalmadı.

KASİSLER ESKİ YERLERİNE YAPILDI 

Vatandaşlar cadde üzerinde araçların hızlı seyrettiğini bu nedenle de yayaların can güvenliği olmadığını gazetemize bildirmiş, Büyükşehir Belediyesi’ne taleplerini gazetemiz aracılığıyla iletmişti. Çevre sakinleri geçmiş günlerde cadde üzerinde ölümlü bir kaza olduğunu ve tekrar bu tür üzücü olayların yaşanmaması için kasislerin tekrar yapılmasını istemişti. Haberimiz sonrası yetkililer harekete geçerek vatandaşların isteğine kayıtsız kalmadı ve kasisler eski yerlerine tekrar yapıldı.

Emrah Özcan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.