Haberini yaptık, yapımına başlandı

Haberini yaptık, yapımına başlandı

“Yeşilbayır Mahallesi’ne merdiven talebi” başlığı ile gündeme getirdiğimiz haberimizin ardından Mamak Belediyesi sorunlu bölgeye el atarak, dik yamaçta merdiven yapımına başladı.

f926a2e8-9436-4c88-8038-fdcf4c74a562.jpgMamak Yeşilbayır Mahallesi 1844’üncü Sokak’ta yer alan topraklı yolun her yağmur sonrası bataklığa dönmesi objektiflerimize yansımış, mahalle sakinleri sorunlarını gazetemiz aracılığı ile yetkililere iletmişti. 03.12. 2019 tarihinde “Merdiven Talebi” başlıklı haberimiz sonrası harekete geçen Mamak Belediyesi yetkilileri sorunlu bölgeye merdiven yapımına başladı. 

Mahalle Muhtarı Hakkı Ünal, çalışmaların başlamasından duyduğu memnuniyeti belirterek, "Yaklaşık 4 yıldır mahalle olarak bu sorunun çözülmesi için uğraşıyorduk. Sorunu gündeme getirmenizin ardından Mamak Belediyesi ekipleri burada çalışmalara başladı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Dik yamaca yapılacak merdiven ile insanların evlerine gitmek için artık dolanmasına gerek kalmayacak” dedi. 

NE OLMUŞTU?
Yeşilbayır Mahallesi Muhtarı Hakkı Ünal konu hakkında gazetemize konuşmuş, mahalle sakinlerinin durumdan şikâyetçi olduklarını belirtmişti. Ünal, mahalle sakinlerinin 4 yıldır bu sorunla karşılaştıklarını, her yağmur sonrası bölgenin taş ve çamur yığınıyla dolduğunu kaydetmişti. Ünal, zeminin dikliğinden dolayı asfalt atılamadığını sözlerine eklemiş, merdiven yapılmasını talep etmişti.

mamak-yesilbayir-merdiven.png
Emrah Özcan/İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.